-
Techniczny:
1. Haakon może z Hasanem ponownie zbadać celę, może dzięki jego wiedzy o magii coś odkryją.
2. Haakon po rytuale ma zamiar wrócić do pałacu i odpocząć oraz oddać list Angusowi.
3. Jeśli chcecie się bawić w te magiczne rytuały to kto to odprawi?
4. Rano po odpoczynku chce się czegoś dowiedzieć, czy są w pałacu jacyś kapłani oraz magowie. Jeśli są chciałby spróbować się czegoś o nich bądź od nich dowiedzieć. Zebranie informacji dotyczy również magów i kapłanów spoza pałacu.
-
Techniczny
Ok. Na razie może być techniczne planowanie w powyższej formie. Potem oczekuję wpisów fabularnych dla klimatu.
-
Hasan
Widać że siły nieczyste tu używanie miały ale sam nic tu nie zdziałam. Ten ocalały też mi pewnie nic nie powie a torturować go zamiaru najmniejszego nie mam, lepiej poszukam maga albo druida może Ci coś więcej o tym co zaszło nam powiedzą. Z tym zamiarem ruszył sprawdzić czy reszta Hanzy już wróciła, jeśli nie to idzie się położyć.
-
Techniczny:
Druid nie bierze udziału w rytuale. Wystarczy mu braterstwo krwi z krasnoludem.
-
Techniczny
Asuryan, to daj wpis fabularny rozmowy z Virą, jak wrócisz do domu. Czyli co, dziś poprzestajemy na planowaniu? Wybacz MG że tak ślimaczymy, ale jak Asur ma na popołudnia to nie ma jak odpisywać i my też musimy wstrzymywać (nie jest to żadna pretensja do Asura broń Boże, po prostu takie stwierdzenie faktów :D ). Przyciśniemy mocniej ew. w weekend i następnego tygodnia.
-
-
Techniczny
Luzik, co do planowania.
- Rytuału to żadnego nie ma, jak na razie związanego z braterstwem.
-
Agnus:
Widząc, że narzeczona ma zamiar odłączyć się od reszty, rzekł Można wiedzieć gdzie się z tą wódką wybierasz? Bo chyba nie po to, by szukać Hasana po całym mieście? Jak jest na tyle głupi, by sam łazić w tym gnieździe żmij, to nie ma co go na siłę z kabały wyciągać. No chyba, że jesteś żądna mocnych wrażeń, albo po prostu życie już Ci się sprzykrzyło...
Techniczny:
Przyjaźń sama w sobie ma już dużą moc, choć nie tak wielką jak miłość. Krew zaś ogromną. Sam niemagiczny rytuał braterstwa krwi może się okazać w pewnym stopniu magicznym, pod warunkiem że przyjaźń będzie prawdziwa. Może oczywiście nie znaczy że musi.
-
Od MG
Tak zrobimy macie pewne szanse na wyczucie, ze bratu krwi coś grozi lub że jest ranny itd., bez potrzeby osobnego rytuału.
Stopniowo kończcie ta imprezę i działajcie.
-
Techniczny:
Jeśli Froya będzie to można będzie skończyć rytuał. :P Jak jej nie będzie to nie wiem co chceta robić, pomijać jej wpis fabularny i jedziemy dalej czy czekamy.