Re: Shogun 2: Total War - DYSKUSJE OGÓLNE
Otworzyłem wczoraj wieczorem pudełko z edycją specjalną i troszkę się zawiodłem. Głównie mi chodzi o książeczkę "przewodnik", która jest dołączona do gry. Za czasów Rome lub Medieval II materiałów było zdecydowanie więcej. W przypadku Shoguna jest tylko instalacja i pierdoły na czym polega gra. Żadnych opisów jednostek lub klanów. Tak sucho i bez ducha. Dzisiaj zobaczymy jak prezentuje się zawartość merytoryczna płyt :) oby było barwniej...
Ale wam zazdroszczę ze już gracie ja muszę czekać do jutro ale medal ma dwie strony wersja kolekcjonerska z empiku za 150 zl :D
ps jak ktoś trochę pogra to niech się podzieli wrażeniami
Jeszcze 7 minut ściągania aktualizacji i hajda na Kioto!
Ktoś wie co zmienił/dodał ten po premierowy? udpate który troche zajmował.. bo ponad 500MB więc nie było tam jednej czy 100 linijek w grze zmienionych :]
Ani na steam nic nie pisze w odnośniku do uaktualnień, ani nic nie znalazłem na oficjalnej stronie.. dziwne
Cytat:
Zamieszczone przez legoras
Ktoś wie co zmienił/dodał ten po premierowy? udpate który troche zajmował.. bo ponad 500MB więc nie było tam jednej czy 100 linijek w grze zmienionych :]
Ani na steam nic nie pisze w odnośniku do uaktualnień, ani nic nie znalazłem na oficjalnej stronie.. dziwne
Są to pewnie drobne poprawki, które został stworzone po odesłaniu gry do tłoczni. Albo jakiś system zabezpieczeń.
a działają Wam dobrze statystyki bitew? Bo mi nie policzył jednej bitwy w której brałem udział, co bitwę pokazuję że to jest rekord zabitych wroga i moich, a w statystykach avatara wszędzie 0.
Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Są to pewnie drobne poprawki, które został stworzone po odesłaniu gry do tłoczni. Albo jakiś system zabezpieczeń.
580mb na drobne poprawki? :mrgreen:, na system zabezpieczeń to troche już za późno nie sądzisz? :)
Tak czy siak trzeba znaleźć jakąś listę zmian, gdyby było to 10mb to bym sie tym nie interesował, przy 50mb juz była by ciekawość bo można tam troche poprawek upakowac, ale przy 580mb jeżeli jeszcze było to spakowane... Trzeba jeszcze raz przelecieć forum shoguna :twisted:
Cytat:
Ale wam zazdroszczę ze już gracie ja muszę czekać do jutro ale medal ma dwie strony wersja kolekcjonerska z empiku za 150 zl :D
ps jak ktoś trochę pogra to niech się podzieli wrażeniami
Kolekcjonerka za 150 zl? :P To chyba edycja specjalna, kolekcjonerka kosztuje więcej, ma bambusowe pudło i figurkę Takedy. Btw. pierwszy post na tym forum :)
Do mnie gra dochodzi jutro, nie mogę się doczekać, ostatnio nie było gry na którą byłbym tak podekscytowany.
Cytat:
Kolekcjonerka za 150 zl? :P To chyba edycja specjalna, kolekcjonerka kosztuje więcej, ma bambusowe pudło i figurkę Takedy.
Kolekcjonerska kosztuje 200 zl i nie ma bambusowego pudła i figurki tylko dają karty do gry i film 7 samurajów i koszulke
Gra wypas czekałem do 1 w nocy na premierę XD
http://www.amazon.co.uk/Total-War-Shogu ... B004GHMUB0
Na zachodzie kolekcjonerka dalej z fajnymi bajerami, straszna szmira że w Polsce to pozmieniali na jakiś film i koszulkę >.<