[youtube:2zfzy6mp]http://www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE[/youtube:2zfzy6mp]
Wersja do druku
[youtube:2zfzy6mp]http://www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE[/youtube:2zfzy6mp]
to fajnoCytat:
Przez parę dni to ja na forum nie wchodziłem Kolego - konkretnie 8 i 9 marca nawet nie zajrzałem.
tylko czy ja pisałem o tych dniach i czy miałem na myśli ciebiena prawdę proszę nie rób z siebie jakiegoś nieświadomego o co chodzi bo ja nie będę się w to bawiłCytat:
Zamieszczone przez Domen
nie wiem czy podołam dyskusji z kimś kto mnie nazywa niedoszłym banitą a sam ma dość ciekawą rangę zatem uciekne od tej bezowocnej dyskusji i tak jak przypomina profesor już nie będę spamił
Zgłaszam się na ochotnika. Mógłbym zostać MG w jakiejś KO (oczywiście jeśli chcecie), jeśli nie ma nikt nic na przeciwko, zawsze musi być ten "pierwszy raz". Prosiłbym tylko o jakieś wskazówki od jakiegoś weterana odnośnie kar za ewentualne przewinienia.
To zapraszamy na MG do MKO 26, bo do WKO 31 i 33 już chyba zgłosił się Seba (ale pewien nie jestem).
EDIT. Przejmę MKO XXI (jeśli można), nie mają MG i prosili mnie, abym został ich nowym MG.
Hasełka są u Joopa, jeśli ktoś mógłby mi je załatwić byłbym zabowiązany (na dziś kończę, jutro do niego napiszę).
Jeśli w jakieś KO będzie brakło mg, to pisać mi na gg, nawet w nocy :D Chodź ostrzegam, że będę pilnować tego punktu regulaminu:
a)[...]W wielkich kampaniach obowiązuje limit 24 h na wykonanie ruchów, w pozostałych-36 h; w razie większych opóźnień mg ma obowiązek puszczenia tury dalej; mg może uczynić wyjątek, jeśli gracz powiadomi go o ewentualnych opóźnieniach wcześniej.
Więc jeśli jakaś KO wolniutko idzie, to mogę chętnie tam zostać mg :twisted:
@OskarX
Możesz wziąć MKO XXVI, rezygnuję, z tymi ludźmi nie da się rozmawiać, nie będę grał z nimi w żadnej KO, jeśli będzie tam więcej niż jeden z nich.
PS. To mogę zostać MG w tym XXI, czy jak ?
Jeśli Oskar zamierzasz zgodnie z regulaminem przyśpieszać turę to szczerze: BŁAGAM CIĘ, ZOSTAŃ MG W MKO 26. Szybciej sprowadzę paczkę ze Stanów do Polski niż ta tura dojdzie do mnie :cry:
Tam dwóch mg zrezygnowało w ciągu jednego dnia? To żeś mnie wkopał :P Dobra mogę zostać tym mg. Wyślij mi hasła na pwCytat:
Zamieszczone przez RemoPL
Remo coś słabe nerwy masz. Po prostu zignoruj takich ludzi.