lubię Was czytać ale dość pieprzenia... Ptolemeniusz czy Seleukios?
Ptolemeusz*
Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edycji posta. Staraj się nie używać wulgaryzmów.
-v
Wersja do druku
lubię Was czytać ale dość pieprzenia... Ptolemeniusz czy Seleukios?
Ptolemeusz*
Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edycji posta. Staraj się nie używać wulgaryzmów.
-v
Edytuj posty a nie piszesz 2 pod rząd...
Ja nawet nie wiem kogo bym wolał zobaczyć jako grywalne frakcje.... najlepiej oby dwie ale skoro tylko jedna w podstawowej wersji będzie to chyba Egipcjan....
Bez Seleucji w podstawce ta gra wiele straci...Cytat:
Zamieszczone przez MichalKruk
Bez wielu nacji w podstawce ta gra wiele traci ;) Kurczę, chciałoby się pograć Pontem, Armenią a tu figa. 8 nacji to za mało, jednak cieszę się z Partii, a Ptolemeusze będą świetni jako DLC, przyczyny już kilka osób podawało, najprawdopodobniej będą Seleucydzi właśnie w tej ósemce.
Gra wiele straci jak nie będzie przynajmniej jednej z tych frakcji, a Selediukami i tak nie specjalnie lubie grać to chyba wolał bym jednak zobaczyć Egipcjan.... ale stracenie (prawdopodobnie) Selediuków we własnej bitwie zaboli też mocno.... bo lubiłem robic w Rome 1 bitwy z nimi....
Ewentualne odblokowanie ich w bitwie raczej trudne nie będzie, przynajmniej dla jakiegoś zdolnego moderadora. Nie będzie to też z tego co mi się wydaje piractwo bo i w końcu za ten produkt zapłaciliśmy i go mamy; nikt nie doda niczego czego sam nie stworzył więc nie wejdziemy w posiadanie niczego nielegalnie. Chyba nie obowiązują w prawie żadne przepisy które mogłyby posłużyć aby zabronić komuś w dowolny sposób korzystać z tego typu własności na własny użytek. Jedynym większym problemem może być steam z tymi jego aktualizacjami i sprawdzaniem spójności.
Bardziej ja bym się obawiał tego że Seleucydzi będą nie dość dobrze przedstawieni w przypadku kiedy nie kupimy DLC.
Dla mnie Seleukidzi są ciekawsi niż Ptolemeusze, poza tym są mniej medialni, więc nie bardzo nadają się na DLC, dlatego obstawiam że znajdą sie w grywalnej ósemce. Egipt jest bardziej zakorzeniony w popkulturze, choćby za sprawą Kleopatry dlatego łatwiej będzie go sprzedać jako dodatkową frakcję.
No "media" lub "popkultura" to tylko "faraonowie" lub Klepotra którą nikt nie uosabia z Ptolemeuszami, których nikt nie zna :P.
Hehe to CA oświeci ciemny lud i powiąże faraonów z Kleopatrą ;)Cytat:
Zamieszczone przez tomciopogromcio
CA uczy, CA bawi, CA nigdy cie nie zdradzi :D
Zależy kto, szaraki nie, ale dla szarych mas nie będziesz tu walił Ramzesów i epokę brązu - "bo bardziej znane". Aczkolwiek wielu napewno ewentualne przeniesienie Egiptu do dlc rozczaruje.