http://s18.postimg.org/a8cs2b7ah/His...i_Holandia.jpg
Wersja do druku
@Man_Utd
Tak, a Meksykanie robili wszystko by nie dopuścić do jakiejkolwiek wątpliwej interwencji w swoim polu karnym. Jedyne wpadki sędziego to dwie żółte kartki dla Meksyku tak w 55-60 minucie meczu. Jeżeli puszczał większe faule wcześniej (były takie po obu stronach, potem zrobiła się czystsza gra), to na 30 min przed końcem wietrzyłem polowanie na pokazanie 2 żółtej kartki komuś, żeby się zrobiło luźniej na przedpolu Meksyku. Ale na szczęście to tylko moja wyobraźnia;). Te dwie setki Brazylii to nawet chyba i lewy wykorzystałby :P. Mecz b. dobry, szkoda tylko że bez bramek.
Meksykanie pokazali skąd tak naprawdę pochodzi pilka kopana i dotrzymali kroku gospodarzom turnieju. Pomimo braku bramek mecz wart byl spędzonego czasu przed tv. Nie jest to drużyna z czasów Hernandeza,Palencii,Blanco i Camposa ale ma dość spory potencjal i nawet sie cieszę ze wtopilem wynik w tym pojedynku.
Brazylia jest słaba więc się nie dziwie, że nie dali rady Meksykanom.
Szacunek dla Cahilla!
jak wyrównywać, to w takim stylu. ;)
Przepiękna brameczka!!!
Gdyby Polacy wszystkie mecze na MŚ lub ME grali i przegrywali po takiej postawie jak Australia dziś, to i tak tłumy by ich witały na Okęciu...
Wielki żal za Australijczyków. Należało im się przynajmniej punkt dostać. (Ale postawiło się na Holandię, to trzeba było wbrew serduchu kibicować za takim zakończeniem spotkania) Ale głosy komentarzy mówiące, że bramka pięknością przebija tą van Persiego to już przesadne.
Hiszpania out.Chile bylo za ostre dla Iberow...na szczescie dla turnieju;)
Na nieszczęście dla kuponu. ;< Tak jak przed 4ema laty - znowu cały kupon przewalony przez Hiszpanię i uczucie, że "na pewno wygrają". (chociaż i tak dałem z remisową podpórką)
Mimo wszystko po Holandii łudziłem się że to po prostu przez przeciwnika i faktycznie się podniosą. Ale nie. Byli gorsi niż Australia, im się chociaż na prawdę chciało.