Pomógł by mi ktoś i znalazł moda na nacje do gniewu Sparty? Granie głównymi aktorami tego konfliktu jest nudne.
Znalazłem, Rodos rządzi. :cool:
Wersja do druku
Pomógł by mi ktoś i znalazł moda na nacje do gniewu Sparty? Granie głównymi aktorami tego konfliktu jest nudne.
Znalazłem, Rodos rządzi. :cool:
Dla wszystkich ,którzy będą się pytać o moda na wszystkie frakcje http://steamcommunity.com/sharedfile...tions+playable Proszę
jest jakis mod przenoszacy rozgrywke do azji ? nie mysle o bliskim wschodze tlyko abrdziej chiny etc
Znam taki mod, ale niestety do innej części TW , mianowicie Medievala 2.Nigdy nie widziałem w R2 takiej modyfikacji i obawiam się że jej po prostu nie ma.
Jest mod dodający jednostkom dystansowym cos do ich ataku? Troche mnie to irytuje, ze w przypadku tych oddzialow doświadczenie nie ma zadnego znaczenia. Rekruci sa w praktyce tyle samo warci co jednostki weteranow :/
Przydaloby się dla nich zamiast zmian z walki wręcz przykładowo atak dystansowy plus może zycie, pancerz.
Zapewne nie da się tego rozdzielić wiec może jakos można dodac ten 1 stat, atak dystansowy, dla wszystkich przy podnoszeniu poziomow?
Czy istnieje jakiś mod, przenoszący nas do czasów końcówki cesarstwa, ew. epoki dominatu lub Konstantyna. Pograłem trochę w Attylę i mi się gra nieco spodobała, wymagania ma wyższe od Rome II, ale chętnie bym ją sobie zatrzymał, bo grałem na wersji testowej na Steamie. Ale nie o to chodzi. Kilka modów chyba było, najbardziej pograłbym sobie w epoce dominatu, bo ten okres twórcy pominęli. Ale nie wiem jak te mody, wypadają, podobno są ahistoryczne i zabugowane, grał w nie ktoś?
Ja znam tylko taki mod http://www.twcenter.net/forums/showt...abian-Overhaul! Constantine: Rise of Christianity, data startowa to 311 rok .
Zna ktoś mod na silniejszy Rzym?
Gdy gram Partią, Egiptem, czy innymi Grekami wolałbym żeby Rzym sobie lepiej radził od innych państw, tak aby to z nim w przyszłosci powalczyć (tak jak za starych czasów R1 :) ). W R2 zwykle w późniejszym okresie gry Rzym rozwija się podobnie jak inne nacje :/
Ktoś, coś? :)
hmm przetestuj Dei Salvo :P Ostatnio jak grałem to Rzym ładnie sie rozwinął :P Ale to jest chyba losowe.
Nie no, ja generalnie jak grać, to ylko DEI + BAI Kama +CAI jakiegoś popularnego gościa i nie jest źle, ale tęsknię za takim kozackim Rzymem jak w R1, gdzie wyraźnie łomotał wszystkich dookoła :/