Po prostu w modzie pomoc związana z pytajnikiem nie działa więc nic dziwnego że wywala grę jak w niego klikasz
Wersja do druku
Po prostu w modzie pomoc związana z pytajnikiem nie działa więc nic dziwnego że wywala grę jak w niego klikasz
wgrałem submoda na forced diplomacy i tam trzeba klikać na pytajnik
Witam, chciałem zgłosić 2 błędy w grze, mianowicie Numidyjska konnica generała walczy wręcz oszczepem, zaś u konnicy brytyjskiej (wszystkie typy) jeździec siedzi za siodłem.
Dzięki. Zgłoszę to ekipie i przy okazji sam sprawdzę czy w wersji developerskiej nie zostało to już poprawione.
Witam, po zainstalowaniu najnowszego patcha zauważyłem że jednostki straciły swój angielski człon nazwy (tą nazwę w nawiasie dla "laików").
Instalowałeś najnowszą wersję 2.02b?
http://www.twcenter.net/forums/showt...02-is-released
Ja się popytam na naszym forum.
Tak, na 2.02b też nie ma pełnych nazw jednostek.
Hmmm, sprawdzę i dam znać.
To było zamierzone. Podobno ekran podczas podsumowania bitwy jest bardziej czytelny. Zobaczymy co da się z tym zrobić
Uważam że warto było by to przywrócić, myślę że wielu graczom ten angielski człon pozwalał "na szybko" zorientować się z jaką jednostką ma do czynienia.
Witam podczas kampanii oraz każdej bitwy wywala mnie do pulpitu na monitorze pojawia się informacja "Nie można utworzyć urządzenia direct3D" proszę o pomoc bo nie wiem o co chodzi i jeżeli da radę to proszę o instrukcję instalacji moda bo może coś przeoczyłem i jeszcze jedno na komputerze mam rome i eb1 może te dwa mody się ze sobą gryzą i stąd to wywalanie do pulpitu i jeszcze jedno medievala mam na steamie przy instalacji korzystałem z rady Aravena i np. bellum chodzi bez zarzutu a eb2 jak już wspominałem wciąż wywala z góry dzięki za pomoc
Przepraszam w bellum też mnie wywala tylko że nie podczas bitew jak w eb2 w bellum również zaczął pojawiać się ten komunikat "Nie można utworzyć urządzenia direct3D" i gra wywala do pulpitu minimalizując się i można do niej wrócić w eb niestety nie zawsze i jak wspominałem każda bitwa kończy się na pulpicie bez możliwości powrotu. Może to przez ten steam ?
Nie dubluj postów w krótkim odstępie czasu, używaj opcji Edytuj
Sadam86