Mateuszkl, z serii komiksów ;)
Wersja do druku
Mateuszkl, z serii komiksów ;)
Muszę przyznać, że te komiksy są genialne. Może będzie jakiś motyw ze zdjęciami boskiego luisa ?
sorry, ale musiałem.
Cytat:
Nie przystoi by gwiazda mojego formatu pisała na regionalnych, niszowych forach.
Wiadomo kto.Cytat:
Teraz kiedy już jestem gwiazdorem moja obecność na tym forum jest zbyteczna skoro jestem znany, podziwiany i szanowany na TWC, a nawet totalwar.com
Chyba ktoś naoglądał się Bruno :D
Nie wiem, czy ten KLA sobie jaja robi, czy on naprawdę tak myśli? Bo wydaje mi się, że coraz bardziej ryje mu się psycha.
E tam, przeczytaj caly post i przypomnij sobie wszystkie połajanki z jego udziałem, a zrozumiesz sens ;)
Właśnie przeczytałem to co trzeba. Widzę, że robi z siebie nietykalnego człowieka sukcesu, wszystko co robi jest idealne, a to że ktoś ma przeciwne zdanie do niego, jest inspiracją na tworzenie nowych działów i zmiany rządzenia na forum :P
Jestem ostatnią osobą do obrony KLA, ale ci wytłuamcze ;) Taki wizerunek jak opisał w tym poscie, ma w oczach wielu ludzi, wiec pisał to ironicznie ;) Ot i cała tajemnica.
Średnio to rozumiem, takie ironiczne przedstawienie siebie biorąc pod uwagę swój wizerunek w oczach wielu ludzi? Co to miało na celu?
Marat jako obrońca KLA :shock: A tak poważnie ironia najczęściej ma na celu wyśmianie czegoś/kogoś w tym przypadku jego wizerunku, jaki w jego wyobrażeniu (chyba nawet słusznie) ma w oczach innych :D temu to służyło, naśmiewaniu się z swojego wizerunku :D Raczej poważnie tego nie należy traktować.