Czekam z niecierpliwością na wydanie tego moda,zapowiada się znakomicie:)
Wielkie wyrazy uznania twórcom tak wspaniałego moda, wreszcie poczujemy klimat starożytnego Rzymu:D
Wersja do druku
Czekam z niecierpliwością na wydanie tego moda,zapowiada się znakomicie:)
Wielkie wyrazy uznania twórcom tak wspaniałego moda, wreszcie poczujemy klimat starożytnego Rzymu:D
Podejrzewam więc, że Tobie jak i innym oczekującym na tego moda spodoba się nagranie z prezentacją drzewek rzymskich budynków
Bardzo ciekawie to wygląda. Szkoda tylko że jest tak mało slotów do wykorzystania i tak dużo budynków do wyboru.
http://www.twcenter.net/forums/showt...7#post15131627
Ale bitewkę będzie można sobie zagrać.
Odpowiedzi na najczęstsze pytania graczy (Q&A) oraz wideo-prezentacje rosterów oddziałów Dalmatów i Królestwa Bosporańskiego (Krym ciekawa sprawa w R2, z miłą chęcią bym widział ten miks nomadów z Grekami podczas palenia Rzymu :P).
Rostery rosterami ale i tak naparzanki są najbardziej wciągające :devil:
@Polemajos
Wiesz może czy udało się zmienić model obozu na mapie bitewnej? Widziałem jakiś minimod na Steamie z ładnym obozem w lesie ale autor pisał że nie potrafi zaimplementować tego do kampanii. Zawsze raziło mnie w vanilla że obóz Rzymian wygląda tak biednie.
Ciekawe czy zabawią się w odtworzenie bardziej kojarzonych nazwisk rzymskich nobilów? W sumie niezły smaczek, a te z podstawy wydały mi się mało przekonujące.
13:55
Świetnie. Dzięki. Naprawdę wygląda to mocno. Poczułem klimat pierwszego Europa Barbarorum.