No to jest armia którą już mam od lipca (nie pamiętam, która wtedy była tura). Normalnie - przyszła sobie z zachodu. :P Wtedy w lipcu wykorzystałem lukę w regulaminie, ta sprawa była rozpatrywana, MG napisał że mogę sobie tą armią dalej iść ale mam buntować za sobą miasta, to buntuję... Chcę dojść nią do swoich ziem, ale trochę naokoło idę bo nie było innej drogi. Tak w ogóle to nie jest duża armia, kilka oddziałów. Ale Bułgarzy zostawiali w miastach po jednym oddziale więc łatwo było zdobyć. :PCytat:
Ale w jaki sposób tam ta armia się znalazła?
To było w lipcu, myślisz że pamiętam? Wiem że mi pisał Blackhand o tym, chyba na PW a nie na forum. Bo pytałem go, co mam zrobić z tym wojskiem. Miasta uzyskałem w dyplomacji, ale wojsko sobie wyszkoliłem sam.Cytat:
Aha, możesz pokazać posta w którym mg pozwala ci używać wojsk które, jak podejrzewam, uzyskałeś w dyplomacji i które powinieneś usunąć? Niczego takiego nie mogę znaleźć w tym dziale.
Nie, tylko raz. Wcześniej miałem Bułgar, zbuntowałem, a teraz zdobyłem Moran i chcę jak Czarniecki wrócić się przez morze. :PCytat:
Aha i rozumiem że zbuntowałeś Moran i z powrotem zdobyłeś?