Great Khan (Mongolia) Total War? Od Temudżyna po Mongke (a dokładniej od powstania imperium chanów do jego podziału, lata 1206-1259), . Cała Azja, Ruś, Litwa, Polska i Węgry.
Wersja do druku
Hmm jak azja itp to może okeres wojujących królestw czy jak to się nazywało?
Odnośnie newsa mam nadzieję, że ten filmik jest co wart.Jego autor to spammer z TWC.
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=MFLhnZv7V2s
Ja to bym się ucieszył z TW dotyczącego wojny secesyjnej,oraz z okresu historii obu ameryk w XIX wieku ( iść w ślady Bolivara).
Ta grafika przedstawia czasy Robin Hooda jak nic. Będzie średniowiecze [emoji12]
Jeśli to Medieval 3 to czułbym lekki zawód. Wolałbym XVI-XVII wiek - epokę, która do tej pory nie była w TW.
Może grafika to nawiązanie do DLC z Karolem Wielkim?
Fajnie, jedna gra jest w powijakach, a już się biorą za nowe dzieło... czy zacząć czas się bać nad jakością jednego i drugiego produktu?
Po co takie biadolenie? Już pomijając, że nie wiadomo jescze co i kiedy wyjdzie, to chyba oczywiste, że duża firma może mieć więcej niż jeden zespół "programistyczny". Czy robią jedną czy trzy gry na raz nie musi mieć żadnego wpływu na ich jakość.
Według mnie będzie tak:
To co zapowiedzieli wskazuje na wczesne sredniowiecze. Zakładam, że duże dlc albo samodzielny dodatek do Atilli. Pytanie kiedy go wydadzą, jeżeli jeszcze w tym roku, to myślę, ze przed premierą Warhammera dostaniemy jeszcze jakiś mniejszy dlc.
Potem premiera młotka i zapowiedz nowego tytułu historecznego na okolice 2017.
Ja widzę to trochę inaczej. Zapowiedzieli wg mnie kampanię Karola Wielkiego. Będzie duża, więc może będzie i w pudełku jak zwykły dodatek.
Wątpię (choć mogę się mylić), żeby był to całkiem nowy tytuł. Nie wydali jeszcze Warhammera i Areny. Nie możliwe, że zapowiedzieliby kolejny tytuł. Wszystkie z klasycznych TW zapowiadają co najmniej kilka miesiecy PO PREMIERZE ostatniego. Sądzę, że zapowiedzą nowy tytuł latem 2016.