To ja przypomnę jeszcze, że należy wysłać hasła do swojego państwa do MG. Najlepiej w tytule pw wg wzoru: WKO-YT - państwo - hasło
Wersja do druku
To ja przypomnę jeszcze, że należy wysłać hasła do swojego państwa do MG. Najlepiej w tytule pw wg wzoru: WKO-YT - państwo - hasło
Hmmm... nie żebym się czepiał ale na co teraz czekamy ? :hmm:
Na Silverka.
Pisał mi, że ma jakieś problemy z Medkiem. Odpisałem mu tego samego dnia z rozwiązaniami ale od tego czasu cisza.
Właśnie dlatego tak ważne jest abyście podali mi numer telefonu. Gdy nie można się skontaktować w żaden sposób przez internet to telefon się zawsze sprawdza. Praktycznie każda tura od samego początku jaką robił Legvan w Krzyżakach to dzięki moim smsom. Gdy Temerowi siadł internet i trzeba było go zastąpić to również dowiedziałem się o tym telefonicznie. Jak Tuff miał Legvana zastąpić, gdy ten był na wakacjach i nic nie napisał - kilka telefonów i po sprawie.
I o ile uważam, że pierwszą turę każdy powinien wykonać osobiście to możecie wyznaczyć sobie jednego, max dwóch zastępców, którzy są waszymi zaufanymi sojusznikami i w razie nieobecności nie będzie problemów z szukaniem zastępstwa.
Może niech wyznaczy zastępce, ale jak nie ma z nim kontaktu to ciężko mu o tym powiedzieć.
Chciałem zrobić za Silverka ale o dziwo sejw się nie odpala.
Przy czym nie wyrzuca do pulpitu, a jedynie do menu głównego.
Sprawdźcie, czy macie to samo:
http://www17.zippyshare.com/v/3LO5JeCj/file.html
Oczywiście sejw dla HRE (ten, który wrzucałem) działa mi poprawnie.
=========================
Tak w ogóle to proszę usunąć te poprzednie pliki (jeśli ktoś je wgrał) i wgrać domyślne pliki gry:
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...l=1#post369960
Na steamowej wersji wszystko ok. Jak byłem wcześniej w domu na PC to testowałem przesyłanie save'ów między wersjami i też wszystko było ok.
Potwierdzam, na steamie działa bez problemu ;)
Klucz CD medka powinien działać na steamie. Jeśli wasz nie zadziała to zawsze mogę wam udostępnić grę przez family sharing. Udostępniłem już Lupkurcowi.
Także jeśli pudełkowa będzie coś szwankowała to zawsze jest wyjście awaryjne. Gorzej w drugą stronę. Jednak na pewno sobie poradzimy prędzej czy później.
Na podstawce na płycie nie działa. Robi się tak jak napisałeś Domen.