Animozja będzie, tylko że dość głupio i po łebkach (jako -1 do Waagh).
Wersja do druku
Animozja będzie, tylko że dość głupio i po łebkach (jako -1 do Waagh).
Ano tak,ale miałem na myśli to że w żaden sposób nie wpłynie na dowodzenie podczas bitwy ;) ( a na to głównie powinna wpływać i w tym przeszkadzać)
Głupota na pewno będzie odzwierciedlona w grze, tyle że przypadkiem i wynikając z błędów AI :]
Wczoraj na stronie GamesWorkshop znalazłem figurki:śnieżnych trolli, goblińskich fanatyków- frakcja orkowie i gobliny. Czy to zgodne z lore? Jeśli tak czy widzicie możliwość ich dodania i wykorzystania w grze.
Oj majsterku, majsterku. Spokojnie.
Jak gra chwyci i się sprzeda to wyjdzie więcej dlc/flc i jak one się sprzedadzą to pojawią się następne.
Na razie traktuj zawartość podstawki jako takie minimum. Jak starter od którego wszystko się zaczyna.
Ok, więc jak będzie z śnieżnymi trollami i goblińskimi fanatykami?
Na dzień 23,04,2016 ich nie ma.
Nie jestem usatysfakcjonowany odpowiedzią, ale więcej nie będę nawiązywał do moich poprzednich postów
Majsterku po prostu nie czytasz naszych odpowiedzi...
Do tego pytasz się o to samo...
A my możemy Ci tylko odpowiedzieć to samo...
A cała sprawa sprowadza się do faktu że 24,05,2016 wyjdzie gra która będzie podstawką, która będzie pozwala pograć i pobawić się. Będzie ona rozwijana z czasem o nową zawartość (darmową i płatną). Ilość tej zawartości dodanej zależeć będzie od sprzedaży. Jeśli masz lub znasz wersje karcianą to powinieneś wiedzieć jak to wygląda.
Na Twoje pytanie o trolle śnieżne i inne jednostki, odpowiedź jest więc taka sama, a brzmi ona tak:
jest taka możliwość, jeśli gra się sprzeda, ale nie ma gwarancji że się pojawią.
A co do Lore. To jak jest na GW to jest zgodne z lore i tyle ;)