Właśnie,właśnie,to w końcu w ankiecie też nie stanęło że zamiast Gruzji Egipt jest? I właśnie dlatego ta Bułgaria zamiast Nowogrodu by nacisk na Turcję z północy jeszcze był :)
Wersja do druku
Właśnie,właśnie,to w końcu w ankiecie też nie stanęło że zamiast Gruzji Egipt jest? I właśnie dlatego ta Bułgaria zamiast Nowogrodu by nacisk na Turcję z północy jeszcze był :)
Jaka Gruzja? Jest Bulgaria, turcja i egipt ;d
no to ustalcie 1 wersje bo każdy pisze co innego :P
To ostatecznie:
Szkocja, Aragonia, Kastylia, Genua, Wenecja, Sycylia, Wegry, Dania, Litwa, Bułgaria, Turcja, Egipt.
(Wybaczcie, cały dzień na telefonie siedzę i nie ogarnąłem na czym stanęło xD)
Dokladnie Pawel ;d Możemy poczekać do jutra skoro bardzo chcecie, Avasil nie wybieraj póki co ;d. W międzyczasie, skoro już czekamy na tych nowych, to warto spytać czy wolicie losowanie kolejności czy frakcji? ;d
Troche dyktatorsko wybrałem to pierwsze nie pytając o zdanie (nie wcale nie chodzi o to że jestem przedostatni xD).
Nie no powaznie pytam, ja osobiście wole kolejność ale to ja ;d
Ja bym losował frakcje. Sprawiedliwiej i szybciej, a tak to wybieranie bedzie trwalo 2 dni
losowanie frakcji :D Ta ciekawość co się trafi jest fajna :D
Ja też wolę kolejność zwłaszcza że jestem 5 :P. Z drugiej strony sprawiedliwsze jest losowanie frakcji,tylko że wtedy istnieje szansa że się zagra państwem na które się miało najmniej ochoty :P
Ja tam wolałbym wybieranie. Trochę nudno byłoby znowu trafić na Szkocję, czy Egipt...
Solica. To jak trafisz jedną z tych 2 frakcji to się z Tobą zamienie :)D