Chciałbym oznajmić, że przywódca Aten nie będzie dostępny przez kilka dni, więc chciałbym prosić o ,,urlop" kampanii antycznej na 1-2 tury.
Wersja do druku
Chciałbym oznajmić, że przywódca Aten nie będzie dostępny przez kilka dni, więc chciałbym prosić o ,,urlop" kampanii antycznej na 1-2 tury.
Jako że jest to testowa kampania, to w takim wypadku dobrze było by przetestować tryb zastępstwa. Bo na pewno będą takie wypadki jak zaczniemy główną kampanię że ktoś gdzieś wyjedzie itp i nie będziemy mogli zatrzymać kampanii. Dlatego dobrych ruchem teraz byłoby aby ktoś za Ateny zrobił zastępstwo najlepiej jakby był to sojusznik, ale można by też po prostu dać osobę z poza kampanii która przejęła by władzę do czasu powrotu prawowitego władcy.
Koniecznie musisz wskazać zastępcę Ziggy.
Powiem Wam chłopaki, że z tury na turę widać wciągnięcie się w temat, co najlepiej odzwierciedlają opisy pobitewne w piątej turze. Na początku było sucho, ale teraz każdy popuszcza ...... wodze fantazji i widać, że Wielka możne wypalić i być całkiem smacznym tematem;)
Sprawa techniczna. Może by tak pociągnąć przynajmniej do tury 7, co wymagałoby dodania subfora? Czas na to jest ....
Zgadzam się. Mnie kampania mocno wciągnęła, nie angażuję się już w żadne inne projekty / turnieje.
Ogarnę dalsze subfora.
Szkoda że Miki nie wyznaczył następcy (chyba że wyznaczył) i nie udzielił mu wskazówek. Bo to teraz bicie 2 na1.
Prawdę pisząc, to tylko jego wina, że wcześniej nie zasygnalizował sprawy, tylko napisał że spada, cześć i czołem.
Założenie tej kampanii jest takie, że gramy na maksa, żeby możliwie dużo kwestii przetestować.
PS: ituriel - podnosisz gdzieś bunt? :D
Nie wiem, jak jestem przy ekranie wyboru jednostek ogrysków, to ogarnia mnie całkowite zwątpienie. Jakoś wtedy moje chęci czy zapał całkowicie się ulatnia.
Ituriel, rozważ w takim razie przejęcie Aten. Skoro jestem MG, to nie będę odpuszczał najsilniejszym łatwej zdobyczy ....:D i swą decyzją wspomogę dynamikę kampanii..
A swoją drogą to na ziemiach Kimmerii coś zaczyna się gotować........ chodzą słuchy że odnaleziono syna ostatniego władcy dawnej dynastii, którego lud tak źle potraktował
Przy buncie wprowadziłbym dodatkowo element losowy polegający na tym, ze w przypadku wybuchu buntu prowincję wybiera się przy użyciu strony losowe.pl
EDIT: Bicie 2 na 1 też może być ciekawe, bo to oznacza, że ktoś więcej pogra, a jak się obroni (jeden musi mu się desantować) i coś tam jeszcze pozdobywa, to będzie - patrząc na strategiczny aspekt kampanii - bardzo mocno do przodu
Trochę głupio tak wpychać się komuś w grę, ale myśl o przejęciu Aten jakoś bardziej mi pasuje niż próby wskrzeszenia odrysów.
Nowa tura z rozkazami jutro?
Gdyby to nie był pirx to już dawno można by było powiedzieć kto wygra w starciu 2-1.