One w deck builderze liczone są jako zwykłe, licz jako 200.
Wersja do druku
One w deck builderze liczone są jako zwykłe, licz jako 200.
No chyba wiadomo że wartość taka sama jak zwykłej wersji ;)
Decku ułożone ( minimalnie wykraczają poza 2k ), mogę zaczynać choćby dzisiaj.
Pampa, to już lepiej po 2 kolejki na tydzień, bo inaczej to będziemy ciągnąć do OB :P A tak rozegramy wszystko w ok. miesiąc i może puści się coś nowego, na większym limicie, bo każdy już powiększy swoją kolekcję.
Da ktoś radę zrobić losowanie kolejek, czy po prostu sami sobie wybieramy? Ja muszę teraz wyjść na 2 godzinki, jak do tego czasu nikt tego nie zrobi, to postaram się to ogarnąć później.
Koniecznie losowanie bo inaczej będzie straszny chaos,dwie kolejki na tydzień są w porządku,moim zdaniem mogłyby być nawet i trzy bo mecze w Gwinta są dość szybkie ale nie będę się specjalnie przy tym upierał. Po meczach oczywiście podajemy wynik i wykorzystane talie,rozumiem,że reset następuje dopiero po wykorzystaniu wszystkich trzech zgłoszonych?
Il Duce trzy talie masz do dyspozycji na każdy mecz.
Gra się do 2 zwycięstw ( 2 taliami,) 3 talia jest na decydującą 3 partię gdyby był remis
Panowie, pierwsze dwie kolejki na ten tydzień zostały podane, kto chce, może zaczynać. Czas na rozegranie obu kolejek do piątku.
Dodałem taki punkt:
Po rozegraniu pojedynku, gracze są zobowiązani podać dokładny wynik tj. ilość wygranych meczy, ilość wygranych rund we wszystkich meczach oraz ilość zdobytych punktów w poszczególnych rundach.
Dlatego też proponuje grać do ostatniej karty, bez poddawania i wczesnego pasowania. Chodzi o to, żeby w razie tej samej ilości punktów i wygranych rund, rozstrzygnąć kto, jakie miejsce powinien zajmować.
Dziękuje za uwagę, Łysy z UEFA ( obecnie FIFA ).
czas zapolować na leszcza marata :)
Piłeś? Nie pisz!
Generalnie 3 kolejki chyba były by lepsze ;) - Właśnie z bolesławem zagraliśmy całość w 10 minut więc... ;)