No to Nieznajomy wychodzi na dobre prowadzenie, a sb rozhulało się w II lidze.
:)
Wersja do druku
No to Nieznajomy wychodzi na dobre prowadzenie, a sb rozhulało się w II lidze.
:)
Poszło info na Steamie, by rozgrywać mecze. Proszę zwłaszcza grupę III, by sprężyli się z ugadywaniem się, co do 30 maja domknięte zostaną ostatnie mecze.
Nie wiem co wy tak z tą Sparta, ona wcale nie jest taka fajna
Ja miałem długą przerwę w Romce i widząc co ja robiłem z kaszanką w meczu to wiem, że będę walczył raczej o utrzymanie niż o awans. Jednak rok bez grania w romke daje siwe znaki także treningi z każdym kto napiszę do mnie są mile widziane :P
Ja tam miałem wygrać na farcie {Sparta ma możliwość magicznej wygranej przez utrzymanie się na polu bitwy}, ale główny plan to wyeliminować moją {osobiście} słabą frakcję = jednocześnie zmusić cię do wykorzystania kontr-frakcji {btw. ciekawy wybór / i jak najbardziej sensowny {tym bardziej na naszych obecnych zasadach}.
Wyszło jak wyszło. Ale nasza 2st bitwa = To tylko dla mnie osobisty znak że trzeba trenować po przerwie :> .
Bylem przygotowany na sparte, nawet z Pyrrusem przed naszym meczem rozegralismy taka bitwe treningowa Sparta-Ateny ;) poza tym jest wiele kontr na Sparte . Trenuj trenuj mi 5dni wieczornego treningu pozwolily wrocic do optymalnej formy ;)
Wszyscy trenują, zostanę zjedzony w tej edycji przez rywali :P
Proponuję zmianę aktuanych map. Wiem że wszyscy nie lubią płaskich map, ale po ostatnim meczu z adim, gdzie większość czasu było kampieniem na Petrodavie nie chcę ,,skampić" reszty meczów.
Proponuję też dodatkowe mapy :
Mediolanum
Dimmidi
Zgadzam się, jednak mapki jak nemetocenna czy piramidy są znacznie ciekawsze.
To z zasad. Nie ma tutaj przyzwolenia na kampienie.Cytat:
5. Obydwaj gracze są zobowiązani do przejawiania inicjatywy ofensywnej (rozumianej również jako ostrzał konnych jednostek miotających).
Nemeto jest nudna na maksa. Aczkolwiek "równa". Ale cała zabawa polega na tym, żeby umieć taktycznie wykorzystać "ofensywnie" wszelkie dogodności terenu, na którym się walczy.