czy istnieje jakiś mod pozwalający szkolić słonie Numidii??
Wersja do druku
czy istnieje jakiś mod pozwalający szkolić słonie Numidii??
Czy jest jakiś mod oparty o trylogię Tolkiena (coś w stylu Third Age) do Rome TW (włącznie z dodatkami)?
Czy jest jakiś mod w którym kampanię zaczynamy cesarstwem, i żeby można było rekrutować późną piechotę legionową "bez zbędnych formalności"? Może być pod rome i dodatki.
jest LOTR ale musisz mieć alexa i The Fourth Age: Total War ale do tego trzeba BI. poszukaj na forumCytat:
Zamieszczone przez Inglorion
Dzięki wielkie.Cytat:
Zamieszczone przez chochlik20
Czy jest jakis mod poprawiający wygląd drzew? Zeby byly mniejsze i ladniejsze bo sa okropne...
czy istnieje mod pod romę sięgający czasów "starszej" starożytności. Chodzi mi o czasy Fenicjan.
A to kiedy one były? :D
najgłębiej wstecz sięgający mod pod rome jaki znam to RoP - Rise of Persia, b. dobry zreszta
Nie.Cytat:
Zamieszczone przez chochlik20
Szkolić słonie Numidią można np w Res Gestae.
1. Jak zmienić kolor danego państwa na mapie ?
2. Co należy dopisać w kodzie, by dane jednostki były dostępne jedynie w wybranych miastach lub regionach ?
3. Gdzie w oryginalnej wersji gry, znajdują się pliki pozwalające w oknie rekrutacji widzieć miniaturę jednostki ? Dodałem jedną jednostkę innej frakcji i teraz nie bardzo wiem co dodać do folderu UI. Brak tego pliku jest przyczyną tego, że zamiast prawdziwego żołnierza widzę chłopa ;p