Re: Pytania o mody. Czyli szukasz,tutaj zapytaj....
For King or country - jak sama nazwa mówi czasy wojny domowej w Anglii
Renaissance TW - Renesans
XVIIth Century Mod: Dominium Maris Baltici - chyba nie muszę to tłumaczyć osobom które znają się na historii :D
I to są trzy główne mody o późniejszych czasach
Czy jest jakiś mod oparty o trylogię Tolkiena (coś w stylu Third Age), z tym że na czystego Medievala 2?
Podziękować Andzia.
Niestety For King or country w ogóle mi nie pasuje, zależy mi najbardziej na husarii itp. Renaissance TW też jakoś mi nie przypadł, za to ostatni: XVIIth Century Mod: Dominium Maris Baltici wydał mi się najbardziej godny zainteresowania, jednak z tego co wyczytałem na twcenter to projekt padł. No i dupa.
Cytat:
Zamieszczone przez Inglorion
Czy jest jakiś mod oparty o trylogię Tolkiena (coś w stylu Third Age), z tym że na czystego Medievala 2?
Nie
Cytat:
Zamieszczone przez mjsz
Podziękować Andzia.
Niestety For King or country w ogóle mi nie pasuje, zależy mi najbardziej na husarii itp. Renaissance TW też jakoś mi nie przypadł, za to ostatni: XVIIth Century Mod: Dominium Maris Baltici wydał mi się najbardziej godny zainteresowania, jednak z tego co wyczytałem na twcenter to projekt padł. No i dupa.
Ale jest przecież beta XVIIth century mod
Niby tak ale z tego co kojarzę to pisało tam coś tylko o bitwach tzn. o braku kampanii.
Szukam regionalnego moda pod kingdoms coś jak kampania teutońska. Fajnie byłoby gdyby przede wszystkim można było grać w podstawkę i aby dyplomacja była lepsza niż w postawce. Z góry podziękował!
Witam a ja chciałbym się dowiedzieć czy istnieje mod przenoszący nas z medievial II bez lub z dodatkiem do uniwersum gwiezdnych wojen... Z góry dzięki za odpowiedź...
Takiego chyba niema.
Eee czy jest jakiś mod dodający wiele nacji i prowincji?
Cytat:
Zamieszczone przez kretu19955
Szukam regionalnego moda pod kingdoms coś jak kampania teutońska. Fajnie byłoby gdyby przede wszystkim można było grać w podstawkę i aby dyplomacja była lepsza niż w postawce. Z góry podziękował!
Wojny Bałtyckie.
Lithuania Mod.
Oba dostępne na forum w działach: polskie modyfikacje i modyfikacje regionalne.
Możliwe, że Rusichi też.
Cytat:
Witam a ja chciałbym się dowiedzieć czy istnieje mod przenoszący nas z medievial II bez lub z dodatkiem do uniwersum gwiezdnych wojen... Z góry dzięki za odpowiedź...
Tylko na Rome Total War. I jest to mod udostępniający tylko bitwy.
Cytat:
Eee czy jest jakiś mod dodający wiele nacji i prowincji?
Broken Crescent.
Falcon total War.
Retrofit 6.0 (nowe jednostki).
a tak szczerze mówiąc to połowa produkcji z działu modyfikacje globalne.
Czy jest jakiś mod zmieniający Medevial 2 w czasy Imperium Rzymskiego ? (czyli w czasy Rome Total War?)