Cześć, wróciłem z wyjazdu, i za niedługo ruszam z odpisami ;) . Chciałem również podziękować za słowa uznania, bardzo cieszy nas myśl że gra wam się podoba :D .
Wersja do druku
Cześć, wróciłem z wyjazdu, i za niedługo ruszam z odpisami ;) . Chciałem również podziękować za słowa uznania, bardzo cieszy nas myśl że gra wam się podoba :D .
No Panowie, jak wygląda postęp tury?
Dziś się pojawią wyniki bitew. Myślę, że turę skończymy planowo w niedzielę, bo jeszcze zostało trochę do zrobienia nam i graczom.
Którzy gracze się opindalają? :P
Np ja ponieważ w po bitwie troszkę mi się pozmieniał plan, i nadal może się zmienić jest dość zależny od pewnych.. wątków :). Na te chwilę mam cisze w tej kwestii (powiedzmy) ;) a wieść niesie, że Krasnal zwyciężył z przeważająca siłą Orków... W oczach Orków to był raczej standartowy wypad, który zrobił więcej niż mógł.
koszt rozwoju prowincji równa się kosztowi jaki zysk generuję czy jak ;)
Jutro o 08:00 zaczynamy następną turę ;)
Jak waszym zdaniem sprawdzają się zasady? Czy po 2 turze odczuwacie, że coś powinno zostać zmienione? Z chęcią usłyszę opinię graczy. :)
Jak dla mnie jest ok tylko czasem się trzeba trochę dopytywać o nie które info ale od tego mamy dyskusję i naszych MG :)