mam pesa 2010, zaraz zagram i zobaczymy :D
Wersja do druku
mam pesa 2010, zaraz zagram i zobaczymy :D
Wkurza mnie trochę gra na wyższych poziomach. Najgorsze jest sędziowanie. Przeciwnik może faulować praktycznie ile wlezie i rzadko kiedy są dyktowane faule dla mnie. Czasem jest tak, że sędzia przerywa grę chociaz mogę biec dalej z piłką. W innych przypadkach jeszcze dostaję faule za...no właśnie...potknięcia i inne mało groźne zagrania. A jak wchodzą kosą na nogi to rzadko kiedy jest faul.
Bramkarze popełniają masę błędów. Dzisiaj bramkarz przeciwnika zaliczył dwa samobóje. W obu przypadkach nie strzelałem tylko podawałem wzdłuż bramki, a ten ...no właśnie. LOLQUE
Podoba mi się za to rozgrywanie piłki przez AI. Naprawdę potrafią rozklepać ładnie piłeczke bez przetrzymywania piłki i stworzyć groźną akcję.
obie gry ostatnio są słabe... ale wole fife.
A w fife gram tak, ze sciagam do czwartoligowca najgorszych patałachów w grze... no wtedy jest ciezko, a potem w okienkach transferowych(nie liczac pierwszego, bo tu nikogo nie kupuje) kupuje tylko Polaków, zeby w wyzszych ligach tez bylo trudno, bo nasza nacja ma slabych pilkarzy a Ci co są lepsi(Błaszczu, czasem Lewandowski) są za drodzy dla mnie.
Ja nie mówię, że PES jest słaby w tym roku. Wręcz przeciwnie. Na PC miażdży FIFę. Moja ocena końcowa dla PES'a (PC) to 9/10.
ja teraz męczę BAL :) w pesie 2009 w tym trybie mam super gracza. mój nowy pupilek gra w Aston Villa, 1 bramkę Fullham strzeliłem :) wiele radości daje ten tryb.
pesa 10 oceniam na 10/10, fifa 10 też fajna, również gram w zostań gwiazda :D
Ostatnimi czasy jakoś nie gram ni w fifę, ni w PES-a. Mimo wszystko PES i tak lepszy jest ;). Z tego, co jednak grałem, doszedłem do wniosku, że lepiej tryby typu "Be a pro" czy "Be a legend" - nazwijmy to jak chcemy - się sprawdzają w grach typu NBA czy NHL, gdzie nie zdarzają się sytuacje, że twój zawodnik dostanie góra jedną piłkę przez cały mecz.
Kumpel pozyczyl mi PESa 2009 i wnerwia mnie jedna rzecz... o co chodzi z tymi lobami? Skad nie probuje oddac strzalu pilkaz ciagle wali loby! Pilka z poza pola karnego ktora powinna byc maksymalna petara jest delikatnie podbijana i doslownie toczy sie w rece bramkarza! O co z tym chodzi?!?!?
Gram na klawiaturze i loby robi się przez kombinację Q+D(strzał). Jesteś pewny, że nie trzymasz innego klawisza podczas strzału?Cytat:
Zamieszczone przez Świętowit
jedyny klawisz jaki trzymam to sprint czyli E;/ no i oczywiscie strzalki... q nie uzywam w ogole... Patrzylem tez czy nie mam 2 funkcji przypisanych pod 1 klawisz i tez nie;/ to jest niesamowicie irytujace bo marnuje co druga 100% akcje przez te loby
http://img213.imageshack.us/img213/2353/zzzxq.jpg
Maly screen zeby zademonstrowac jak to wyglada... Nawet E nie klikalem samo D i strzalki... Pilka teoretycznie powinna byc poteznym kopnieciem co widac po sile strzalu a zobaczcie na jakiej wysokosci sie znajduje... Doslownie wpadla bramkarzowi w rece...