Czyli, mój tok myślenia jest prawidłowy ? "Bycie homo nie równa się byciu pedofilem, równie dobrze hetero też może nim być". A co do tolerancji, to już inna sprawa.
Wersja do druku
Czyli, mój tok myślenia jest prawidłowy ? "Bycie homo nie równa się byciu pedofilem, równie dobrze hetero też może nim być". A co do tolerancji, to już inna sprawa.
Można to tak ująć ;)Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Na koniec to sobie obejrzyj wiadomości- niektórzy z tych speców twierdzą, że można leczyć przez molestowanie :lol:Cytat:
A na koniec stanowisko Polskiego Towarzystwa Seskuologicznego:
Jeszcze niech dopiszą że to "domena" wsteczników i ciemnogrodzian. Nie ma tolerancji dla nietolerancji!Cytat:
rozpowszechnianie skojarzenia między
homoseksualnością a pedofilią jest domeną ludzi nieświadomych i
niekompetentnych bądź też uprzedzonych do ludzi homoseksualnych i
sprzeciwiających się prawom obywatelskim tych osób."
Ps: ciekawe o jakie prawa obywatelskie chodzi? Branie ślubów i adopcje dzieci przez homo jak sądzę...
A teraz coś stricte na temat homoseksualistów:
http://www.youtube.com/watch?v=Y3uIGJbOSIM
Najlepszy pysk ma ten lider organizacji :lol:
No tak, wiec nie przejmujmy sie lekarzami, przeciez jakis tam jeden kogos zabil. Cala organizacja musi zbrodnicza! Tak samo z kazdym innym zawodem...Cytat:
Na koniec to sobie obejrzyj wiadomości- niektórzy z tych speców twierdzą, że można leczyć przez molestowanie
ty masz jakis problem:/ Jescze nikt tego w stosunku do ciebi nie uzyl, a ty krzyczysz juz ktorys raz o tym...Cytat:
Jeszcze niech dopiszą że to "domena" wsteczników i ciemnogrodzian. Nie ma tolerancji dla nietolerancji!
Daj jakies argumenty, bo w tej chwili to miotasz sie jak łoś we wnykach. Cos o jaichs badaniach tez wspominales, chetnie poczytamy te niusy;)
po co? Lepiej dla "Was" uznać to za pewnik:Cytat:
chetnie poczytamy te niusy;)
z akcentem na słowo "stanowisko" oczywiście :lol:Cytat:
stanowisko Polskiego Towarzystwa Seskuologicznego:
Zresztą jakim prawem wypowiadasz się za jakichś "My", w domyśle większość? Z tego co widzę w ankiecie przewagę ma moja opcja czyli nr 2, w społeczeństwie zresztą też.
Co do mnie to żyj w błogiej nieświadomości, cokolwiek bym napisał to i tak padnie "rzeczowy" argument:
Ewentualnie gdy i ten argument nie poskutkuje to można się wykręcić z napisanych głupot w taki sposób:Cytat:
ksiądz na religii tak powiedział i amen?
Cytat:
a ciągnę ten temat bo jest zabawny ^^ nie żeby coś wyjaśnić.
Dałem je na 1 stronie tego tematu. Teraz czekam na Twoje ;)Cytat:
Daj jakies argumenty
Czy może tylko przytakujesz innym jak klon, ewentualnie kogoś łosiujesz bo ma inne zdanie?
Ps: komentujesz rzeczy poboczne, skomentuj odniesienie do w/w światłego "stanowiska" PTS:
Cytat:
ciekawe o jakie prawa obywatelskie chodzi? Branie ślubów i adopcje dzieci przez homo jak sądzę...
Twoja wypowiedz na 1 stronie nijak się ma do stanowiska specjalistów. opiera się jedynie na Twoim przekonaniu pseudonaukowym.
jezeli nie masz argumentów to domyslam sie wlasnie, ze opierasz sie na stereotypie- tak jak wiekszosc spoleczenstwa. co własnie chyba mam prawo wyśmiać?
to masz te badania czy po prostu je sobie wymyśliłeś? albo po prostu ciężko Ci jest się przyznać, że jednak homo ma niewiele wspolnego z pedofilią, która jak napisał Baal-Melkart zachodzi w tzw. normalnych rodzinach. a teraz będziesz jezdzil ad persona po kazdym co ma inne zdanie? lewacka praktyka :twisted:
nie lubisz gejów? Twoja sprawa i Twojego sumienia- każdy ma do tego prawo, ale szerzenie nieprawdy i mówienie o jakichś fikcyjnych badaniach, naukowcach to zupełnie inna sprawa i jest totalnym buractwem.
Mowie "my" bo wiekszosc osob, ktore wziely udzial w dyskusji nadal czeka na te Toje wiekie badania. A co do rzeczowego argumantu Glacy to wyluzuj chlopie i naucz sie co to jest ironia;)Cytat:
Zresztą jakim prawem wypowiadasz się za jakichś "My", w domyśle większość? Z tego co widzę w ankiecie przewagę ma moja opcja czyli nr 2, w społeczeństwie zresztą też.
Co do mnie to żyj w błogiej nieświadomości, cokolwiek bym napisał to i tak padnie "rzeczowy" argument:
Jkabys nie zauwazyl to ja swoje argumenty podalem. wczesniej i nadal czekam na te badania na ktore tak usilnie si epowolujesz.Cytat:
Dałem je na 1 stronie tego tematu. Teraz czekam na Twoje
Czy może tylko przytakujesz innym jak klon, ewentualnie kogoś łosiujesz bo ma inne zdanie?
a co mam tu komentowac? Ja popieram sluby gejow i czesciowo adopcje.Cytat:
Ps: komentujesz rzeczy poboczne, skomentuj odniesienie do w/w światłego "stanowiska" PTS:
Cytuj:
ciekawe o jakie prawa obywatelskie chodzi? Branie ślubów i adopcje dzieci przez homo jak sądzę...
Adopcji to nigdy w życiu.
To wyjaśnia wszystko :shock:Cytat:
a co mam tu komentowac? Ja popieram sluby gejow i czesciowo adopcje.
Dalsza dyskusja z Tobą jest zbędna.
posiadanie własnego zdania jest wg Ciebie większą zbrodnią niż perfidne kłamstwo i wymyślanie badań, których nie ma..?