A Ty musisz pisać post pod postem ? :roll: No ludzie nie spamujcie tak...
Wersja do druku
A Ty musisz pisać post pod postem ? :roll: No ludzie nie spamujcie tak...
Wiem wiem zapomniałem się ale dosyć spamu. Co robić? może defragmentacja dysku i skan antywirusem? hmm nie miałem czasu na szukanie ale może ktoś kto siedzi w temacie dłużej orientuje się czy pisali coś na ten temat na twc?
Już lepiej antyvirem przeskanować... Spróbuj zainstalować na innym kompie
Instalowałem u kuzyna i działa bez zarzutów. No to spróbuje antyvirem.
:mrgreen: wreszcie kupiłem nowy zasilacz (stary się spalił) no i przeskanowałem folder medka i nic, może być tak że wirus jest ukryty w plikach medka więc usunę go przeskanuję cały dysk i zobaczymy.
Usunąłem nie licząc tych plików które mimo deinstalacji zostały zrobiłem skan dysku i nic. Ehh zainstaluję jeszcze raz i zrobię defragmentację :evil: jeśli dalej się będzie psuć albo napiszę do pomocy technicznej ;)
Pozostawiłem pliki które ocalały po deinstalacji, przeskanowałem dysk i nic, zainstalowałem medka grałem 5 min bo musiałem zrobić coś innego więc napotka nie zdążył wyskoczyć. Wczoraj znalazłem czas no to gram, gram i gram tak teraz ósmą godzinę z przerwami na jedzenie :D
Drogi kolego, na Twoim miejscu już liczyłbym na ostrzeżenie ze strony Maximusa. No stary proszę, Cię... 4 posty pod rząd... Jest taka opcja edytuj w prawym dolnym rogu ( bodajże ) ...
Pardon nie zauważyłem ;) Niestety nie da się już usunąć. Hm no nic ważne że problem rozwiązany.
Ehh a jednak nie zacząłem kampanie znów Sycylią ale tym razem na h/h bo na vh/vh najeżdżali mnie wszyscy i nagle napotka :evil:
Edit: Hm napotka pojawia się co drugie włączenie gry na razie gram bez problemów. Dziwny ten napotka i tyle ważne że nie uprzykrza mi już życia.
Witam. Mam dosyć częsty błąd.
Przy odpaleniu jakiejkolwiek bitwy czy z kampanii czy historycznej, po ładowaniu ekranu słyszę dźwięk błędu, i ekran mam cały czarny. Przez tą czerń można dojrzeć tylko małe okienko. Wnioskuje, że piszę tam "Medieval 2 napotka". Dopóki nie wyłączone komunikatu monitor nie wyświetla mi nic, prócz strasznie zacienionych okienek (ledwo ledwo dojrzałem menedżera zadań). Gdy klikam okey wszystko wraca do normy a gra się zamyka.
Medieval 2 TW 1.5 Polska wersja + Kingdoms
Wcześniej instalowałem moda Zgrzybka ale gdy teraz w jego kampanii chciałem odpalić bitwę to był ten błąd. Dzieje się też tak w podstawce nie modyfikowanej.
Proszę o pomoc bo nie mam siły już na reinstale a robienie bitew automatycznych to nie jest w ogóle gra ;x