Re: Multiplayer - Problemy
edit/
już po problemie :)
Za cholerę nie mogę się do żadnej gry podłączyć - głównie błąd gs'a.
Miło byłoby uzyskać jakąś sugestię, tym bardziej, że chciałbym rozegrać nadchodzącą grę w WI.
U mnie pojawił się extremalnie irytujący problem. Kiedy wejdę na multi po 2-3 sekundach dostaje kicka do menu multi. Tak jak miesiąc temu ten problem w ogóle się nie pojawiał. Potem stawał się coraz częstszy aż w końcu doszło do tego, że nie mogę w ogóle grać. Co dziwne zauważyłem, że im wcześniej gram tym lepiej. Tydzień temu nie było mowy o grze po południu to teraz w ogóle grać nie mogę. Mam internet bezprzewodowy ale to nie możliwe, że on jest coraz bardziej niestabilny. Rozprowadzony routerem mam 97% sygnału i jakość tam około 60% ale szybkość łącza to nie takie wolne 12 mb/s. Mimo, że np. w ETW gram bez problemów nie mam problemów też z innymi grami CoD, Szachy itd. Po prostu RTW ze swoim idiotycznym GS'em mnie nienawidzi i nie zamierza pozwolić mi grać. Proszę o pomoc.
Na pewno to nie jest wina szybkości łącza bądź zrywania połączenia. Jeśli instalowałeś jakieś mody to przez nie może być ten problem. Też miałem podobny problem tyle, że z kampanią, bitwami i multi i zamiast szperać w plikach się od razu odinstalowałem, nawet nie zostawiałem save'ów tylko usunąłem cały folder romka i ponownie zainstalowałem i działało. Myślę że jak zostawisz save'y to nic się nie stanie.