To właśnie o tych pytaniach pisałem...Cytat:
Zamieszczone przez Dan Drever
Wersja do druku
To właśnie o tych pytaniach pisałem...Cytat:
Zamieszczone przez Dan Drever
Witam!
Otóż postępuję zrobiłem wszystko wg instrukcji, lecz mod po uruchomieniu go przez baltic.bat pokazuje ten ekran ładowania z podstawki, po czym wywala do pulpitu z wiele tłumaczącym błędem "!". Ktoś może wie jak rozwiązać ten problem?
Czuję się z tym naprawdę źle. Jedyne co się pojawia w tym dziale (jak i w WWMWE), to pytania o to co się dzieje, że mod nie działa. I jak zawsze jedna i ta sama metoda: ,,widzę czarny ekran i wyrzuca mnie do pulpitu". Teraz proszę wszystkich o zastanowienie: SKĄD JA MAM WIEDZIEĆ CO ROBICIE NA SWOICH KOMPUTERACH? Wrzuć log, to będę coś wiedział. Jak nie wiesz co to log, to przeszukaj dział. Piszę o nim w co trzecim poście.
Czy te linki z pierwszej strony są do tej poprawionej kampanii z podwojonym replenish(?) najemników?
po dłuzszym okresie pokoju,postanowiłem znów troche powalczyć nad bałtykiem.odpalam moda,wybieram królestwo polskie i......szok,dopiero teraz zorientowałem się że Czersk i Przemyśl mają złą kolejność rozbudowy zamku.obie osady z zamków zmieniają się w drewniane zamki(koszt drewnianego,budynki z fortecy),następnie z powrotem w zamki(koszt murowanego,budynki z cytadeli)jest to wprawdzie ułatwienie (koszty i czas rozbudowy):D ale ja lubie poprawnośc,jak to zmienić?
Amrod, jak to poprawiona? Podwojony replenish mam na dysku i zachowam póki nikt się nie zdecyduje zagrać ko.
Przemyśl jest przecież drewnianym zamkiem. A Czersk? Zamień go w zamek:
settlement castle
{
level large_town
region Czersk_Region
year_founded 0
population 2500
plan_set default_set
faction_creator poland
building
{
type core_castle_building castle
}
building
{
type castle_barracks mustering_hall
}
building
{
type missiles practice_range
}
building
{
type hinterland_castle_roads c_roads
}
}
Powinno pomóc.
dziękuję,pomogło. :P
sorka ale ta instrukcja jest mało przejrzysta więc prosze o pomoc
1. wchodze do folderu tools a potem do folderu unpacker w nim jest parę plików i wybieram plik unpack_all wpisuje 3 razy Y klikając enter to rozpakowywuje się 4-7 minut i co dalej?
A dalej punkty 2-5 z instrukcji po kolei.
ale w katalogu mods [po rozpakowaniu pliiku] mam tylko foldery
-thrid age
-eras total war
- SS 6.3
- i 4 foldery z kampaniami z kingdomsa - wśród których na pewno nie ma folderu teutonic :/. - Rapsod