I co z tego, że jest Polska jak ani na J nie odstępuje od mediewalowej, ahistorycznej "Polski".Cytat:
Zamieszczone przez Romulus
Wersja do druku
I co z tego, że jest Polska jak ani na J nie odstępuje od mediewalowej, ahistorycznej "Polski".Cytat:
Zamieszczone przez Romulus
Ja wybrałem Krzyżacką za możliwość bicia zakonu :P
Albo bicia zakonem Polski i Litwy :D
Nah, to nie dla mnie, wolę bić Niemiaszków :PCytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Nie słyszałem o zakonie Polski i Litwy :D Ale bić Polaków-stfu :oCytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
:lol: :lol:
Czytaj ze zrozumieniem OskarX :P Co do drugiego to każdy ma inny gust i czym innym się interesuje .
wedlug mnie na równi krzyżacka i krzyżowcow ale krzyżowców dlatego jest lepsza bo ,mamy do dyspozycji grecki miotacz ognia i wyrzutnie beczek ze smola (to ostatnie jest w krzyzackiej tez a daje takąfrajde jak wrogowie płoną ;) ) sa wyjatkowe postacie m.in. Saladyn w niektórych krajach sa jeszcze inne wyjatkowe wojska
Zagłosowałem za brytyjską, choć każda kampania ma w sobie coś ciekawego, a krzyżowców wiele do brytyjskiej nie brakuje. Brytania ma ciekawe wydarzenia związane z pojawianiem się dowódców. Choć krzyżowców znów ma bohaterów ze zdolnościami specjalnymi. Wygrała jednak bardziej odpowiadająca mi muzyka i klimat. Zdecydowanie gorzej wypada na tym tle kampania krzyżacka, choć też ma dwie całkowicie nowe frakcje. Najwięcej nowych frakcji wprowadza kampania Ameryk, ale to zupełnie nie moje klimaty.
1. Krzyżowcy - mimo że dla krzyżowców jest to banalna kampania to najbardziej mi się spodobała
2. Krzyżacy - trudna kampania dla każdej frakcji, fajny klimat
3. Angielska - Gdyby tych stałych fortów nie było to było by 1 miejsce ale tak to 3, w dodatku tą anglią strasznie trudno ogarnąć na początku
4. Amerykańska - W ogóle nie czuje tego klimatu, nie lubie strzelb i armat, wole te starsze bronie :)
W Krzyżakach przecież Zakonem gra się łatwo ;) Mimo, że problemy finansowe na początku, to po podbiciu Litwy jesteśmy wielcy i nikt nam nie podskoczy ...