Ale fajna psina, widac że sie dogaduje z innymi lokatorami ( 2 zdjecie ) ;) kocury tez ładne.
Wersja do druku
Ale fajna psina, widac że sie dogaduje z innymi lokatorami ( 2 zdjecie ) ;) kocury tez ładne.
Ale koty jakie zgrane, tresowałeś je ? :D Pies też fajny, kiedyś takiego miałem ;)
Nigdy bym nie przypuszczał, że masz taki zwierzyniec w domu.
BTW, ładny golden, ma rodowód?
No zwierzyniec jest. Koty, pies, siostra. Cała masa.Cytat:
Nigdy bym nie przypuszczał, że masz taki zwierzyniec w domu.
Z rodowodem ;)Cytat:
BTW, ładny golden, ma rodowód?
A co do tresury kotów ;) one po prostu zawsze spały i śpią razem. Jakoś tak im zostało ;)
Co do łagodności psa, to to jeszcze nic. Ten biały kot śpi z psem w budzie ! :D Kiedyś myślałem że zleje się ze śmiechu, wracam do domu, otwieram bramkę, patrze jak pies wychodzi z budy i się przeciąga, a zaraz za nim kot :D Wyglądało to kosmicznie ;)
To nie jest nowosc;) Ja mam sznaucera olbrzymiego i kiedys mialem kota do tego. Takze zawsze jak deszcz padal, to z budy psa wystawaly dwie glowy: kota i psa;) Niestety, pies wykonczyl kota psychicznie, bo w momencie jak wychodzio sie na dwor, to pies wariowal jesli cala uwaga nie skupiala sie nia nim... No i tym sposobem, dachowiec wyemigrowal pare domow dalej:PCytat:
Co do łagodności psa, to to jeszcze nic. Ten biały kot śpi z psem w budzie ! Kiedyś myślałem że zleje się ze śmiechu, wracam do domu, otwieram bramkę, patrze jak pies wychodzi z budy i się przeciąga, a zaraz za nim kot Wyglądało to kosmicznie
To samo mogę powiedzieć o sobie :DCytat:
Zamieszczone przez Witia
kupiliśmy buldoga angielskiego, bardzo faaaajny pies ;)
Poka, poka :DCytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Czemu tak zgniotłeś tego kocura ? :D Ma teraz Twoją figurę :mrgreen: