Mam pytanie odnośnie DLC, czy jeżeli nie mam Euro na koncie, ale mam 80 zł czy mogę zamienić je na te 3 euro?
Wersja do druku
Mam pytanie odnośnie DLC, czy jeżeli nie mam Euro na koncie, ale mam 80 zł czy mogę zamienić je na te 3 euro?
Raczej tak. Przy zakupie poprostu weźmie ci z konta równowartość 3 euro
tylko że muszę to zrobić przez paypal ponieważ nie mam karty kredytowej tylko kartę bankową do konta only. I czy taki myk działa?
Tego już nie wiem, trzeba tu kogoś kto się na tym zna, ale myślę że też można
nie można jak mamy kartę zwykłą bankomatową to nie możemy dokonywać operacji przelewowych przez internet wiem bo sam mam taką kartę. Trzeba wyrobić osobną kartę to tranzakcji internetowych to nie jest nic trudnego ale kosztuje ok 30 zeta bo wliczona jest opłata za wyrobienie karty.
witam-z innej beki
kompa mam jak w podpisie i Viste Home Premium 32 bit.Czy ma sens zakupu Visty 64 bitowej?
thnx
Odpowiedź brzmi: "bezsens".
Poza tym takie pytania zadajemy w tym temacie.
Grales na multi na steam? Toz to tragedia jest z polaczeniem, a z kazdym nastepnym patchem jest jeszcze gorzej. Nie mozna sie dolaczyc do polowy gier, a jak sie juz dolaczysz, to zastanawiasz sie nie nad strategia, tylko raczej kiedy wywali Ciebie lub innego wspolgracza. Zero przyjemnosci, nie mowiac o godzinach zmarnowanego czasu.Cytat:
Zamieszczone przez "Lagger
Problem dotyczy glownie osob majacych internet bezprzewodowy.
O GS mozna wiele powiedziec, ale przynajmniej tam nie wywalalo z taka czestotliwoscia z byle powodu. Owszem, byl okres, kiedy wbicie na GS graniczylo z cudem, ale jak juz tam sie dostales, mogles spokojnie grac.
Z tym luzowaniem radzilbym uwazac, zeby z wrazenia kupa w majty nie wpadla :lol:Cytat:
Zamieszczone przez "Lagger
Na steamie mam 24 gry, z czego 15 ma multi. Steam uważam za idealny system społeczności, dystrybucji i updejtowania gier. Uważam również, że stim to najlepsze co się TW przytrafiło.(Jak pomyślę o Games for Windows - LIVE, to aż ciarki przechodzą)Para z Kurka jest idealna do multi, a, że CA nie ma serverów, czy gra ma kłopoty ze stabilnością, to już nie jego wina. Więc zanim następnym razem pojedziesz steama, lepiej się zastanów, czyja to wina.
popieram, używam steama od dawna i jest dla mnie super.
Ale swoją drogą to strasznie mnie olaliście xD