na początku tematu były sugestie iż empire to "niewypał"
mógłby ktoś uściślić czemu??
chciałbym wiedzieć bo jutro dostane medievala II i przy odrobinie szczęścia będę miał Empire za free
Wersja do druku
na początku tematu były sugestie iż empire to "niewypał"
mógłby ktoś uściślić czemu??
chciałbym wiedzieć bo jutro dostane medievala II i przy odrobinie szczęścia będę miał Empire za free
Wszędzie piszą ,ze empire to syf i to prawda. Jak masz pytania o empire to zadaj je w dziale o tej grze ,a nie w dyskusji o mtw2 !
ok
dostałem Medieval'a II i mimo że gra nowa nie jest to jak na strategie ma przepiękną grafikę
No nie wiem czy taką piekną grafikę . Widziałem dużo strategii, które wyglądały lepiej . Ale Ty masz inne zdanie, ja mam też inne. Co do tej grafiki powiedziałbym, że jest przyzwoita i wystarcza na tą grę :D
Witam, mam pytanie, Gram w bc13 Jerozolima i ogolnie praktycznie zniszczylem Egipt... ale nie w tym rzecz.. Probuje od jakiegos czasu zajac miasto Qahira i nie moge... po zdobyciu go wyskakuje mi glupia wiadomosc ze miasto upadlo itp i ze zdobyte... nie byloby problemu gdyby nie fakt ze ta wiadmosc powiela sie w nieskonczonosc i nic sie z tym nie da zrobic. Probowalm kliknac klepsydre i liczylem ze w nastepnej turze juz tego nie bedzie, ale ciagle to samo...
Ktos wyciagnie pomocna dlon i powie jak rozwiazac ten problem???
A ma ktoś może pojęcie jak zainstalowac POLSKI dodatek kingdoms na ANGIELSKĄ wersje medievala?? Od razu mówie ze dodatek jest oryginalny, a podstawka pirat (kolega nie chce oddac od 2 lat:/) no i jeszcze zaistalowałem polonizacje. Ma ktoś jakiś pomysł?
Tutaj nawet nie mów że masz pirata, a ja piratom pomóc niestety nie mogę ;)
ty no ale za gre zapłaciłem(zaraz po premierze ;) ) to chyba moge? i cd keya mam oryginalnego 8-)
I jeszcze jedno żeby zagrac w moda "third age" (chyba sie tak nazywa chodzi o władce pierścieni) to musze miec zainstalowany dodatek ?? bo gdzies czytalem(po angielsku) ze tak, ale są inne wersje niewymagajace dodatku
zmusić go żeby oddał :roll:Cytat:
Zamieszczone przez classix
ale idę o zakład że nie wyszły one w 2006r.Cytat:
Widziałem dużo strategii, które wyglądały lepiej
jedyną strategią która wyszła w tym samym czasie i dorównuje jej grafiką jest Warhammer Mark of Chaos
zmusic zeby oddał?? xd jakbym znał adres to bym tak zrobił a nie mam pojecie gdzie teraz mieszka, napewno ktoś musi wiedziec jak to zrobic!