nie narzekam, tylko formuła mnie dziwi.
Wersja do druku
nie narzekam, tylko formuła mnie dziwi.
Nie obraź się Mnil, ale jak dla mnie nawet jakby z grup wychodziło po 4 zawodników, to i tak miałbyś małe szanse, żeby się wśród tych czterech znaleźć.Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
Jak to się w ogóle stało, że graliście obaj w jednej bitwie Cesarstwem wschodnio-rzymskim :?:
Ja tam w pierwszej kolejności startuję dla siebie a dopiero potem dla klanu. Startuję też bo w innym razie nie miałbym z kim pograć na BI multiplayerze- zauważyłem że prawie nikt w to nie gra. Nie pisz, że nie miałeś szans bo każdy miał. Zapisz się do jakiegoś klanu to Ci klanowcy sprzedadzą swoją strategię. Np. grając z kolegami z hussars zauważyłem pewną prawidłowość w rozgrywaniu gier i doborze oddziałów- zresztą bardzo ciekawym... :mrgreen: Poza tym trzeba mieć do tego talent- popatrz ile punktów naciupałem a (nie kłamię!!!) tyle grałem w BI multi co na tym turnieju. :mrgreen:Cytat:
Ten turniej nie ma sensu, 7 graczy, 2 awansuje - wiadomo PRo-klownych.
Ps: też mnie trochę dziwi że na romie są grupy 5 osób i przechodzi 3 a tutaj 7 i przechodzi 2. Może faktycznie jakby przechodziło 4 to byłoby ciekawiej na dalszym etapie a tak mamy walkę o ogień. :lol:
DeMichels (Rzym zachodni, Rzym wschodni) vs Fallen (Romano-Brytowie, Alamanowie) 2:0
Wróciłem :D Mogę zagrać ostatnie 2 mecze :D
Mściwój odezwij się gdzieś, bo nigdzie nie mogę się dobić do Ciebie...
żyje ktoś o 20 jestem
Ja mogę od 18 do 23 jbc to piszcie na gg :D
Fallen podał się walkowerem
Niech potwierdzi.