Jeśli miałbyś ochotę jednak wrócić, to śmiało. Brakuje bardziej wdrożonych graczy.
Wersja do druku
Jeśli miałbyś ochotę jednak wrócić, to śmiało. Brakuje bardziej wdrożonych graczy.
Jak kolegium nie będzie miało nic przeciwko i nie będzie żadnego sprzeciwu wśród graczy to mogę wrócić.
Zostałeś na nią zgłoszony pół roku temu, przez ten czas kolegium nie zdążyło się porozumieć w twojej sprawie, więc cały czas masz prawo do gry.Cytat:
zgłaszam sam siebie na czarną listę
czarna lista Ci się należy :) ale ja traktowałbym ją jako ostrzeżenie. Byłbym zadowolony z Twojego powrotu. Byłeś zaangażowanym w ko graczem. Twoja Litwa w wk32 nadal istnieje i czeka na powrót władcy ;)
a na przyszłość jeżeli postąpiłbyś podobnie - to będzie ci groził całkowity zakaz.
Ale każdy ma prawo do drugiej szansy a z tego co piszesz to miałeś uzasadnione powody do porzucenia :)
Ostrzeżenie - tylko za brak informacji
Moim zdaniem też możesz spokojnie wracać. ;) Ale Sycylii w MKO 22 na razie nie zamierzam oddawać. :P
Na początek mógłbyś nawet przejąć Kijów w WKO 30 jeśli chcesz - ale sytuacja jest bardzo trudna.
Wbijaj stary zatem. Wko32 czeka, a i wko30 Tobą nie pogardzi, o nie...
Zrobimy tak, ze uznajmy, ze zostales wpisany na CL zaraz po opuszczeniu KO i kara juz minela. Oczywiscie wpisze w 1 poscie, ze juz bules karany i przy nastepnej takiej sytuacji (oby nie miala miejsca) kara bedzie odpowiednio surowsza.
W takim razie dzięki i oficjalnie wracam do "żywych" :)
Chciałem wrzucić Yangberga. Nieustannie przedłuża czas robienia tur(np: 2 tygodnie w mko25), nie zapowiada, nie interesuje się. Do tego jest bezczelny i robi łachę, że w ogóle się pojawia.
Uwielbiam Cie :D, moja absencja kończy się dzisiaj o czym informowałem kilka osób po za tym absencja owa była tłumaczona przez Firzena w kilku tematach za co mu dziękuję i zrozumiana przez kilka osób z tego co widziałem. Powód owej absencji był dla mnie niestety ważniejszy od kampanii online, a lista priorytetów Mefista to już chyba inna sprawa. Jedyne co mogę sobie zarzucić to brak poinformowania was ale zrobiłem to pośrednio przez wspomnianego wcześniej Firzena, ale to oceni Admin, a nie Mefisto. Bezczelny jestem tylko do Ciebie ale jak wiesz Ty zacząłeś, dziecinne zachowanie ale chyba mam satysfakcje, łachy też nikomu nie robię. O turze poinformowałem Domena, on jest mg w MKO25, no chyba że teraz Mefisto>mg.Cytat:
Chciałem wrzucić Yangberga. Nieustannie przedłuża czas robienia tur(np: 2 tygodnie w mko25), nie zapowiada, nie interesuje się. Do tego jest bezczelny i robi łachę, że w ogóle się pojawia.
Pozdrawiam :*