Jak wygląda roster Polski w waszym modzie? Opiera się na jednostkach z modu Aramegila czy to zupełnie coś nowego? Moglibyście dać więcej informacji albo więcej screenów ;)
Pozdrawiam i czekam na premierę ;)
Wersja do druku
Jak wygląda roster Polski w waszym modzie? Opiera się na jednostkach z modu Aramegila czy to zupełnie coś nowego? Moglibyście dać więcej informacji albo więcej screenów ;)
Pozdrawiam i czekam na premierę ;)
Czesciowo jest oparty na modzie Aramegila, ale jest sporo wiekszych czy mniejszych zmian.
Wiecej informacji nie udostepnimy na razie, bo prace obecnie stanely i nie ma sensu sie niczym chwalic na ten moment...
Nie chodzi o chwalenie się, ale o debatę. Podajcie spis jednostek z krótką charakterystyką, to porozmawiamy o tych konceptach. Najlepiej dla porównania podajcie też roster HRE i Węgier, żebyśmy mogli ocenić, czy na tle naszych sąsiadów nasz roster jest dobrze zbalansowany. No chyba że sami wiecie wszystko najlepiej i nie chcecie merytorycznej debaty z przyszłymi graczami moda, którzy bywają amatorami historii z wieloma przeczytanymi książkami 'z branży'. Choć to byłby marketingowy samobój ;)Cytat:
Zamieszczone przez Joopiter
Nie przypominam sobie takiej debaty z CA, a gracze nawet za grę zapłacili.
A chcesz, żeby gracze klnęli na was na podobieństwo CA? ;) Swoją drogą, czy nie popierałeś swego czasu słusznej Polish Petition? A dziś zdajesz się dumnie stać po drugiej stronie barykady... Przewrotne bywają losy ludzkie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Rapsod
Jaki szantaż :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Silesian_Noble
Myśle, że po prostu póki co nikt nie ma na to czasu, a Ty piszesz jakbyś komuś łaskę robił, że w tego darmowego moda zagrasz.
Wybacz, ale wydaje mi się że głupoty gadasz. Zanim się robi jednostki - trzeba zrobić koncept rosteru. Oni zapewne mają go dawno gotowy, więc niby na co czasu nie mają, na copy paste? Wydaje mi się, że merytoryczne uwagi ekipa mogłaby przyjąć tylko z zadowoleniem. Przynajmniej ja, będąc liderem własnego projektu ( http://www.twcenter.net/forums/showthre ... 55&page=26 ) zawsze z ogromną wdzięcznością przyjmuje merytoryczne wypowiedzi forumowiczów, zaiste nic bardziej mnie nie cieszy niż sytuacja, kiedy ktoś z obszerniejsza wiedzą w danej dziedzinie jest mi na tyle życzliwy że się tą wiedza chce ze mną podzielić. I projekt i ja tylko na tym wygrywamy :) No ale tu jest Polska i osławione polskie piekiełko...Cytat:
Zamieszczone przez Piter
Nie znam się na robieniu jednostek, nie wiem czy mają już gotowy roster do wrzucenia na forum. Nie mam zamiaru być adwokatem Rapsod'a, nie znam Cię, zresztą Rapsoda też nie bardzo, ale te twoje dwa ostatnie posty są bardzo prowokacyjne, więc też dokładasz cegiełke do tego "piekiełka". Nie ma się o co kłócić, jak pisano powyżej do zakończenia pracy nad modem jeszcze kupa czasu, więc może i czasu na debatę będzie dość ;)Cytat:
Zamieszczone przez Silesian_Noble
Pozdrawiam, Piotrek
Silesian_Noble - osobiście uważam, że nie ujawnianie rosteru to dobry ruch twórców moda WWME 3.0. Wiele modów jakie były w trakcie powstawania padło właśnie, przez takie dyskusje i towarzyszącą im falę krytyki i uwag różnej maści specjalistów, co skutecznie podcinało skrzydła wielu moderom. I mody nie zostały dokończone w wielu wypadkach. Ważne by skończyli. Na ile znam temat trzymają się realiów historycznych. Co do polskiego piekiełka, to Jesteś jednym z moderów, którzy sami zostawili to piekiełko na rzecz pracy z ludźmi z TWC, nad zagranicznymi produkcjami. To Twoje prawo, ale nie krytykuj tych, którzy zostali i walczą nad polskim modem pod wodzą Rapsoda. Pozdrawiam.
Zgadzam się w 100%. Rezultat takiego czegoś możemy zauważyć w pewnym modzie... na tym forum. - MvC
Również uważam szlachetny Rayokenie- Silesian_Noble, że coś ci się tak dziwnie napisało. Podpisuję się pod tym, co napisał Araven.