Ładne te jednostki - ciekawe ile będzie w płatnym DLC :lol:
I druga sprawa ile % ogółu jednostek będzie tylko przekolorowana ;) bo jak wiemy w empire podawali 350 różnych jednostek dla wszystkich państw z czego 300 to kolorki tylko zmienione :/
Wersja do druku
Ładne te jednostki - ciekawe ile będzie w płatnym DLC :lol:
I druga sprawa ile % ogółu jednostek będzie tylko przekolorowana ;) bo jak wiemy w empire podawali 350 różnych jednostek dla wszystkich państw z czego 300 to kolorki tylko zmienione :/
Na jednym ze screenów widać wybuchy w powietrzu nad głowami walczących. Ciekawe czy to tylko fajerwerki czy będzie to realne w grze...byłoby to dość ciekawe, o ile tego nie skopią:)
Jesteśmy coraz bardziej wymagający ale z drugiej strony firma, która produkuje serię gier kilka lat powinna się uczyć na błędach.
mnie osobiście coraz bardziej denerwuje wygląd mapy kampanii, dużo lepszam byłaby normalna mapa fizyczna z zaznzczonymi granicami prowincji i wyróznionymi kluczowymi dla rozgrywki lokalizacjami.
A to co jest w tej chwili to takie siusiumajtki
Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Pytasz? Masz! :D :D :D
viewtopic.php?f=15&t=2309
:lol:
Dużo nowych screenów:http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=312855
To te lipne screeny z DLC. :D W oddzielnym temacie dałem do nich linki.
To jednorogi lub haubice tak walą, robią dziury w ziemi i zabijają jednym pociskiem 90% ludzi w oddziale :?Cytat:
Na jednym ze screenów widać wybuchy w powietrzu nad głowami walczących. Ciekawe czy to tylko fajerwerki czy będzie to realne w grze...byłoby to dość ciekawe, o ile tego nie skopią:
Mi sie screeny podobają, przypominają sie starzy, dobrzy kozacy:) mam nadzieję ,ze bedzie cacy;)
Modlę się o to żeby będzie można oddalić mapę kampanii :D Nie wytrzymam nawet 5 minut z tak "bliską" mapą :lol: