Re: Sytuacje interesujące i zabawne
Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Ale te pliki bywają bardzo gęsto.
Czasem możesz przypadkowo, coś pozmieniać w plikach i stąd mogą się brać takie rzeczy. Sam miałem podobne rzeczy jak mieszałem w plikach, teraz już ich nie mam. Bo nic nie zmieniam ;) A jeśli już to się robi kopie . I jak już powiedział Soul pozmienianie przypadkiem parę linijek to nie jest mod :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Cytat:
Ale te pliki bywają bardzo gęsto.
Czasem możesz przypadkowo, coś pozmieniać w plikach i stąd mogą się brać takie rzeczy. Sam miałem podobne rzeczy jak mieszałem w plikach, teraz już ich nie mam. Bo nic nie zmieniam ;) A jeśli już to się robi kopie . I jak już powiedział Soul pozmienianie przypadkiem parę linijek to nie jest mod :twisted:
Chodzi mi o pliki zmienione przez mody... :roll:
No, a mi chodzi o pliki, które ktoś sam zmienił przypadkowo, a nie zmienione przez mody :roll: .
Cytat:
Chodzi mi o pliki zmienione przez mody... :roll:
Przy jednym modzie nie ingerującym w bebechy, raczej nie powstaną takie błędy...
Więc jak napisałem albo zmieniony wers w campaing_db albo kolejny z bugasów Medka.
Dziś grając Hiszpanią zaatakowali mnie Portugalczycy ja miałem dwa oddziału feudalnych trzy ochotników oszczepników dwóch genków idwa odziały kuszników i jeden łuczników.
Wróg miał balistę więc zrobiłem rajd by ich rozdupczyć ;) .
Rajdzik zakończył się sukcesem.Więc chłopaki spierdzielają do zameczku.Zanim doszło całą armia portugalska. to moli się pięknie ustawili no rybacy :) się wbijają no moich włóczników i się mucą atakuje z flanki kawalerią i się mucą, mucą ,mucą i zostaje tylko mój król i kusznicy na murach :( .Więć królem spierdzielam na ryneczek.A że wiadomo AI to ciot-meni :) to stoją a moi kusznicy i wybili.No Gloria chwałą Hiszpanii patrze a tu zapieprze kolejna armijaka :shock: .Patrze na zameczek a tu Zonk włócznicy,feudalni,genek żyją i nie mają strat w ludziach[zostali wbici doszczętnie] :shock: :shock: :shock: .Po tym zdarzeniu nauczyłem się ,że Hiszpanie mają God moda :lol: :lol: :lol:
Dzisiaj przyszedł Medieval... Włączam bitewkę. Biorę Polskę, 4 oddziały łuczników litewskich, 4 oddziały rycerzy bez koni(nie pamiętam jak to się tam nazywało) i oddział dla genka. Ustawiam łuczników w szeregu jako pierwszych i wbijam pale w ziemie. Czekam aż Niemcy przyjdą. Weszli w zasięg ostrzału! I ZONK! zatrzymali się... Czekali sobie beztrosko aż ich doszczętnie wystrzelam -.- Nie ruszyli się ani o krok od rozpoczęcia przeze mnie ostrzału. Wybiłem im prawie połowę wojska (ok. 45%) i skończyły się strzały. No to ruszyłem rycerzyków. Po kilkunastu sekundach walki ich mocno nadwątlone oddziały uciekły. Straty to około 30 jednostek. Byłem całkowicie zaskoczony tą sytuacją, bo w Rome takiego czegoś nie uświadczyłem ni razu.
Cytat:
Zamieszczone przez kuroi
Dzisiaj przyszedł Medieval... Włączam bitewkę. Biorę Polskę, 4 oddziały łuczników litewskich, 4 oddziały rycerzy bez koni(nie pamiętam jak to się tam nazywało) i oddział dla genka. Ustawiam łuczników w szeregu jako pierwszych i wbijam pale w ziemie. Czekam aż Niemcy przyjdą. Weszli w zasięg ostrzału! I ZONK! zatrzymali się... Czekali sobie beztrosko aż ich doszczętnie wystrzelam -.- Nie ruszyli się ani o krok od rozpoczęcia przeze mnie ostrzału. Wybiłem im prawie połowę wojska (ok. 45%) i skończyły się strzały. No to ruszyłem rycerzyków. Po kilkunastu sekundach walki ich mocno nadwątlone oddziały uciekły. Straty to około 30 jednostek. Byłem całkowicie zaskoczony tą sytuacją, bo w Rome takiego czegoś nie uświadczyłem ni razu.
Tak z cikawości spytam:
jaki patch? :D
ja pamietam jak miałem ten najstarszy to też tak było, ale na 1.3 było już lepiej :)
To jest naprawdę wkurzające :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Haller
Tak z cikawości spytam:
jaki patch? :D
ja pamietam jak miałem ten najstarszy to też tak było, ale na 1.3 było już lepiej :)
To jest naprawdę wkurzające :lol:
Nawet nie sprawdzałem, mam grę z topseller'a ;)
Tzn, że masz wersję 1.0 . Spatchuj do wersji 1.3 to taki błąd nie powinien występować. Pomimo, że u mnie występował średnio raz na miesiąc :D
Polowanie na Nazgula,ubiłem go i ON MA TWARZ, a myślałem że tylko czarną plamę.
http://img402.imageshack.us/img402/8590/nazgul.th.png