Ok, po wielu próbach wgrania na inny serwer udało się:
http://www.volthost.pl/pl/file/74/smw.zip.html
link dodany do pierwszego posta. Także są teraz 2.
Wersja do druku
Ok, po wielu próbach wgrania na inny serwer udało się:
http://www.volthost.pl/pl/file/74/smw.zip.html
link dodany do pierwszego posta. Także są teraz 2.
Hehe, dwa słowa do wpisania przed pobieraniem mi wyskoczyły - 1510 provino :) Co prawda nie "w" ale jako tako pasuje :D Jeszcze to "pro" hehe.
Pozdrawiam.
No to Pro :)
Najważniejsze że już da się pobierać. Pozdrawiam
Witam Wino
wiem ze dawno robiles submoda muzycznego ... ale chcialem zapytac czy moglbys zrobic dodatkowego albo powiedziec mi jakmoge wrzucic muzyke ktora mi sie bdzo sposobala glownie z filmu Krolestwo Niebieskie i chcialbym zeby ona przedewszystkim podchodzila pod krolestwo jerozolimskie fajnie by sie wczuwalo w ta gierke:) tutaj podaje linki do muzyki http://www.youtube.com/watch?v=v6Loyx-BJ70 tj 1 part jest siedem bdzo prosze o szybko odpowiedz
pozdrawiam
Nie rozumiem procesu instalacji tego - dopiero dziś instaluje. Nie tworzy mi się żadny nowy katalog music, w ogóle takowego nie ma w BC.
@12paulo:
zrobiłem niedawno, bo 2 grudnia, wcześniej były poprawki dźwiękowe, bez muzy. Zrobić dodatkowe mógłbym. Tylko że Królestwo Jerozolimy jest razem z Bizancjum w kwestii muzyki, więc trochę średnio to by pasowało. Można oczywiście wyodrębnić KoJ, ale to trochę więcej roboty ;) Czyli do kolejnej wersji submoda, więc za jakiś czas :) Wieczorem albo jutro dam Ci znać priv czy zrobię sam albo dam Ci wskazówki jak zrobić samemu.
@Strunin:
nie wiem jak Ci pomóc. W czym masz problem? Katalog musi się tworzyć po odpaleniu programiku extract_sounds.bat. Przeczytaj dokładnie instrukcję, może coś przeoczyłeś. Chodzi o katalog sounds, tam jest extract_sounds.bat i tam się utworzy nowy \data\sounds\music. Potem trzeba music przerzucić 2 poziomy wyżej (jest data\sounds\data\sounds\music a powinno być data\sounds\music ). Jak coś to wal na priv, szkoda tu śmiecić. Jak się okaże że coś skopałem w opisie to potem poprawię.
EDIT: @12paulo: przekonałeś mnie, zasysam kawałki z torrenta i wrzucę do KoJ. Jak uznam, że nadadzą się też do Bizancjum to zostawię tak jak jest. Jednak chyba trzeba będzie oddzielić te 2 nacje od siebie, co wydłuży prace, ale jak mnie łycha będzie dobrze nastrajać do pracy to może jeszcze dzisiaj zrobię :) Dzięki za sugestię :) W sumie już KAM 2 1 5 0 mi to proponował, ale wtedy mi jakoś nie podeszły, tyle tych propozycji muzycznych miałem, że może mi się łeb przegrzał, a teraz widzę, że to się nada.
Wino zrobisz nową wersję submoda czy łatkę? Królestwo Niebieskie rządzi. Jak nowa wersja będzie to zrób taka bez wypakowywania extract sounds ok? Bo się ludzie motają. Generalnie ten submod muzyczny bomba.
Ścieżka z Królestwa Niebieskiego ma 19 kawałków. Mi przypasowało do Bellum tylko 7 z nich i mam je przygotowane do dogrania. To za mało na kolejną wersję.
Nie da się zrobić bez wypakowywania plików. No chyba że usuwanie wszystkiego z \data\sounds i wgrywanie moich gotowych, ale jak ktoś ma powgrywane jakieś submody to może powodować zwiechy, dlatego lepiej, żeby każdemu gra sama odbudowała. Nie wiem w czym można się motać. Jak ktoś ma problem z taką prostą rzeczą to powinien grać w podstawkę a nie brać się za grzebanie z modami.
Ave. Kiedy zapodasz te kawałki z Królestwa Niebieskiego dla Krzyżowców do Twojego submoda muzycznego do Bellum? Bo po obejrzeniu filmu się napaliłem na tą muzę. Pozdrawiam
Mogę dodać 7 sztuk z 19, reszta mi się nie podoba. Mogę niedługo, ale tylko 7 to trochę mało, przydałoby się coś jeszcze.