No to chyba zdecydowane, Avasil napisałeś do Mnila?
Wersja do druku
No to chyba zdecydowane, Avasil napisałeś do Mnila?
No dobra, to piszę.
Przepraszam, że upubliczniłem to info o tej turze, ale postawiłem na jedną karte, bo mnie wkurwia takie obijanie w bawelne. Zgłosiłem rezygnacje z adminki do Obiego, ale na razie nie chce przyjąć, reszta moderatorów też jest przeciw. Ogólnie mi to zwisa i wolał bym dać sobie spokój. Przepraszam Avasil za ten burdel, ale mam dosyć manipulacji i przeinaczania przez Domena wypowiedzi i to w końcu musiałem uciąć. Najlepiej napiszcie do Obiego i poprzyjcie moje wywalenie, to mi tylko pomożecie ( będę mógł walić prawde prosto z mostu, bez oglądania się że "aadminowi to nie wypada" ). :mrgreen:
może to i lepiej?przyzna się teraz to zostanie jak tego nie zrobi i dalej będzie rżnoł głupa to papa
marat rezygnując tylko dasz co niektórym satysfakcje a na dobrą sprawę nie da rady kogoś wkręcić na twoje miejsce
Jesteś człowiekiem :P
Generalnie to w końcu wcześniej nie powiedziałem Mnilowi o tej turze od Sayeera, póki co od wczoraj czekam na jego dalszą odpowiedź. W sumie sprawa Kolegium, to pozwolę sobie podać:
Ja
Cześć, jako Kolegium zdecydowaliśmy, że damy ci ostatnią szansę, ale pod warunkiem że przyznasz się publicznie do wszystkich oszustw, bez wymówek, przeprosisz i oczywiście obiecasz, że więcej tak nie zrobisz. Przedłużymy ci CL do pół roku, ale będziesz mógł normalnie dalej grać.
Mnil
jakich wszystkich oszustw? :)
przesadzacie troche ale coz, ale spoko, publicznie przeprosze, jestem za.
Ja
Związanych z przesyłaniem pieniędzy.
Bo wiemy jednak odrobinę więcej niż wyszło z tymi dwoma przypadkami, więc proszę - przestań robić ze wszystkich debili.
Przeprosić, przeprosi, ale staram się go trochę przymusić żeby dał sobie spokój z wymówkami, bo najchętniej brnąłby dalej.
viewtopic.php?f=3&p=286214#p286214
Mnie osobiście takie przeprosiny nie bardzo satysfakcjonują, dalej widzę wymówki(wko31 - zwalanie na "cios w plecy" sojusznika, kiedy już wcześniej przegrał ważną potyczkę - 3 armie w turę - a jego los był przesądzony, a potem na Domena który po prostu odcinał drogi ucieczki jego kupców zanim dotrze własnymi, wko34 - na rzekome niedopracowanie frakcji...) , a nie szczere przeprosiny.Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
No jak dla mnie to napisał "No przyznaje się do winy, ale tak właściwie to i tak zrobiłem słusznie"
mi ni smakuje to sprostowanie i najchętniej bym go jednak zgilotynował
co robimy w takim razie?
Coś tam napisał, powiedzmy, że ma nauczke.
Teraz przedłużenie kary do pół roku jak ustalaliśmy wcześniej i chyba można zamknąć sprawę?
przyznanie jest. dziecinne przeprosiny też od biedy wystarczą. Jednak trzeba zakończyć tą sprawę szybko. Jestem za zwiększeniem mu CL na pół roku i małym dopiskiem pod tym jego "tłumaczeniem" iż dla wszystkich warunki gry są takie same i jakoś inni gracze sterujący Gruzją, Turcją jakoś nie chwytają się niskich zagrywek.Wszystko zależy od umiejętności gracza ;)