zainstalowałem wersje ang i działa a jak zmieniam na polski to nie chce mi ruszyc aktualizacja, zmienie na np. wloski to mi instaluje aktualizacje
ps. ktos może wysłać spolszczenie?
Wersja do druku
zainstalowałem wersje ang i działa a jak zmieniam na polski to nie chce mi ruszyc aktualizacja, zmienie na np. wloski to mi instaluje aktualizacje
ps. ktos może wysłać spolszczenie?
zmien serwer pobieraia na rumunski, jak kilka osob juz radzilo, pomaga
tak btw ciekawe co znow sieprzyli ze takie problemy z polska wersja
faktycznie pobiera się ale dziadosto dzięki
Uwaga, szybki poradnik jak zainstalować Rome 2 na chwilę obecną:
1. Wkładamy płytę, przy wyborze języka zamiast polskiego wybieramy angielski.
2. Instalujemy, i pobieramy aktualizację.
3. Klikamy PPM na Rome 2 w bibliotece steam, następnie wybieramy "właściwości", zakładka "Język" i zmieniamy z angielskiego na polski.
4. Wchodzimy w Steam-Ustawienia, zakładka pobieranie i jak już inni wspominali zmieniamy na serwer Romania (jeśli nie działa to szukamy innego nie obciążonego serwera).
5. Uruchamiamy ponownie Steam.
6. Teraz powinna nam się zacząć pobierać aktualizacja plików językowych ważąca ok 1GB.
7. Po skończeniu pobierania cieszymy się Romkiem 2 w polskiej wersji językowej.
Mam nadzieję że pomogłem ;) Mi przynajmniej działa.
Po co można od razu na rumunie zmienić i zainstalować grę w polskiej wersji.Cytat:
Zamieszczone przez Jankes95PL
Ehhhh... rzeczywiście nie pomyślałem o tym... :shock:Cytat:
Zamieszczone przez MichalKruk
czyli nie ma sposobu aby zainstalować grę bez pobierania tych 3,6 Gb ? Więc po co jest druga i trzecia płytka?
Jak można wpuszczać grę na rynek polski bez polskiego języka może jakaś łatka będzie zrobiona ??
Język polski jest i nawet jestem zadowolony z tłumaczenia. Co innego optymalizacja...Cytat:
Zamieszczone przez Patras31
Cytat:
Zamieszczone przez Promulgacja