Najpierw sie trzymal za lewa noge, pozniej za prawa, a jak schodzil z ringu to juz bylo dobrze :lol: wiaodmo, musial cos wymyslic.
Wersja do druku
Najpierw sie trzymal za lewa noge, pozniej za prawa, a jak schodzil z ringu to juz bylo dobrze :lol: wiaodmo, musial cos wymyslic.
Wlodarczyk obronil pas, ale prawde mowiac byla to slaba walka z obu stron. Spodziewalem sie wiecej agresji. Za duzo zyczliwosci na ringu. Nie chcieli sobie zrobic krzywdy? :D
Gdyby nie, to ze w Polsce walka była, to Diablo by stracił pas, mówię na podstawie tego co widziałem, a interesowałem się swego czasu boksem i teraz czasami zerkam, i tak słabej walki na takim szczeblu dawno nie widziałem. Ale to moje subiektywne odczucia, więc mam prawo być omylny...
Nie widziałem walki niestety ale z tego co czytam to prawdopodobnie wygrał o włos. W sumie to normalna praktyka pamiętam jak swoją ostatnią walkę o pas przegrał Michalczewski który walczył wtedy z jakimś meksykańcem i mimo że Tygrys był lepszy to jednak ściany pomogły latynosowi. Widocznie wczoraj zadziałała podobna prawidłowość tyle tylko że górą był polak.Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
To była jego przedostatnia walka na zawodowych ringach, tak gwoli ścisłości. Ktoś po prostu przypilnował rekord Rocky'ego Marciano.Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
T prawda, walkę miał wygraną, ale mówi się trudno i tak mało mamy w Polsce bokserów z takimi dokonaniami jak Michalczewski :D
http://www.youtube.com/watch?v=LUMIpAbN ... r_embedded :D
zna lepiej język polski niż Gołota :D
Czarno to widzę, tę nasz boks :D Ciekawe czy jest tak słaby że nie może się u swoich przebić, czy...Od momentu likwidacji polskiej ligi bokserskiej, jest bardzo cienko, poza oczywiście kilkoma rodzynkami ;)
to na pewno hehe 8-) ale za to Andrew chyba po amerykańsku dobrze nawijał. Ugonoh moglby udzielic paru lekcji polskiego Smudzie :lol:Cytat:
zna lepiej język polski niż Gołota
http://youtu.be/aYG3yDq0_CE
No nie wiem, na moje oko to w żadnym języku nie mówi biegle, po angielsku zwłaszcza :lol:
Choć oczywiście nie wpływa na to, że był świetny kilku jego pojedynków na pewno nie zapomnę.