Re: [DLC] Hannibal at the Gates
Cytat:
Zamieszczone przez Chaak
Do tego DLC trzy pakiety kulturowe pasują (Iberowie, Afrykanie i kolonie Greków), a pewnie wszystkich w komplecie nie dostaniemy, więc ciekawi mnie jak CA to rozegra.
Na bank Iberowie będą pakietem 3 frakcji tym razem, jak to była z Galami przy Cezarze. Dla Afrykanów ciężko wybrać aż 3 frakcje o takim znaczeniu jak 3 iberyjskie. Greckich frakcji mam już sporo. Byłoby wielkie niezadowolenie jakby był kolejny pakiet grecki, a nie ma do tej pory Iberów. Tak więc Panowie, kolejni są Iberowie. ;)
Tylko gra kosztowała 120zł z darmowym DLC wartym 25 zł. Odrzucając krew i pszczoły, nomoadów i te 25 zł, to pozostaję dwa DLC o łącznej wartości 120zł, a to pewnie jeszcze nie koniec i ujrzymy jeszcze jedno w podobnej cenie.
Ja ciągle liczę, że na koniec pojawi się pudełkowy dodatek na wzór BI.
@Up Jezeli to free dlc bedzie mialo taka zawartosc jak wspomniales to nawet nie kupuje tego platnego :P a apropo ceny, to nie przerazajcie sie tak nia, tydzien po premierze tego dlc, na allegro beda je sprzedawac w cenie okolo 30 zl, tak samo jak bylo z kampania cezara ;) Chyba ze ktos jest jakims fanatykiem kupowania na steam i nie uznaje kupowania kluczy na allegro(znam takich) to faktycznie macie sie czym martwic :P
Cytat:
Zamieszczone przez KLAssurbanipal
Jest na drugiej stronie już ;)
Wydawało mi się, że akurat tego screenu brakowało. Chyba, że przez moment się nie wyświetlał.
Cytat:
Ja obstawiam, że będzie coś ze Spartakusem.
Cytat:
Zamieszczone przez Poliorketes
Cytat:
Ja obstawiam, że będzie coś ze Spartakusem.
Powstanie Spartakusa na wielkiej mapie Italii to może być to :D
Jeszcze przed premiera romka o tym pisalem w ktoryms temacie :D Moim zdaniem to by mogla byc jedna z najlepszych i najorginalniejszych kampanii gdyby jakos ciekawie rozwiazano wcielenie sie w "nacje" niewolnikow