-
Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
(ad. tematu historycznych korpetycji dla Z.: (dla niezaineresowanych - nie czytać!)) część na temat - na samym dole ^^
nikt króla Christiana w piżamie nie złapał, nie pisz głupot. To była świadoma decyzja - nie było żadnego problemu by przepłynąć na druga stronę cieśniny i nawiać do Szwecji. Udowodniłeś że nie masz pojęcia o temacie a dyskutujesz i jeszcze "argumentujesz". Ujawniłeś w tym momencie cała swoja nagość. Podejrzewam ze tak jest w większości wypadków w jakie się wtrącasz "dyskutując". Bo forma wypowiedzi właśnie o tym świadczy :-)
Tak samo określenie Petaina "volksistą"... :lol: - zaraz jeszcze napiszesz że Giertych to przyjaciel gejów :-)
Petain został uznany za kolaboranta - bo wygrali alianci, ale jakby było inaczej to by o nim mówiono jak o bohaterze który ocalił Francję, przed podzieleniem losu Polski. Swoją drogą - był legalną władzą prawdziwej Francji ^^, jakby na to nie patrzeć - bo jego rząd był kontynuacją przedwojennego heeh. Po za tym Francji Vichy nie okupowano - dopóki istniała, więc nie współpracował z okupantem skoro go nie było :-) więc nie był kolaborantem?
Przy sieci dróg już sie mylisz - bo aby powstała dobra droga między Wawą i Poznaniem trzeba zapomnieć np. o rozbudowie sieci na podkarpaciu... więc raczej ci drudzy wtedy nie będą zadowoleni :-) itd. Woda - środowisko - tak ale to jest taki ogólny interes całej ludzkości, z tym że znowu przy realizacji projektu - danie czegoś jednym oznacza zabranie innym ^^ i tu znowu mamy konflikt interesów - niezależnie od tego czy wszyscy tego chcą czy nie.
Zajrzyj na wikipedię i przeczytaj kto jest patriotą... czy ktoś kto ślepo wszystko uznaje co teoretycznie chwali ojczyznę, czy ten co widzi jej wady i poprzez to chce je naprawiać - a nie się nimi chwali i mówi że one są dobre bo są swojskie. A swoją drogą - mój patriotyzm jest bardzo silny i momentami nawet trąca czymś mocniejszym hahaha ^^, co bynajmniej nie przeszkadza mi dobrze współżyć z zupełnie każdym innym :-) Mam znajomych, kumpli i nawet bardzo dobrych znajomych z kompletnie przeróżnych środowisk i teoretycznie jakbyśmy chcieli to byśmy się pozarzynali nawzajem. Ale jakoś okazuje się ze potrafimy mimo to nieźle z sobą dyskutować i jak na razie nikt nie odniósł ran śmiertelnych. Ba, mam kumpla księdza z którym chodzę na piwo - i czasami kłócimy się ostro - ale i tak się lubimy. Bo mimo wszystko nawzajem się szanujemy - a to podstawa. choć potrafimy się nawyzywać, to jednak nikt się nie obraża bo nie wiem w sumie dlaczego heh ^^.
Listopadowe dobrze wiesz że było wojną więc nie przekręcaj mi tu. Kościuszkowskie było powstaniem choć połączonym z wojną - skutek i następstwo zarazem, w sumie nie chce mi się zastanawiać nad tym czy je tak traktować - bo jest ono traktowane nie jako wojna - bo Kościuszko wojny nikomu wypowiedzieć nie mógł, tylko jako element walki o ocalenie sypiącego się królestwa.
Styczniowe wojną nie było - bo nie było legalnej władzy która mogła by ta wojnę wypowiedzieć - no i nie było po jednej stronie armii. Były tylko grupki anarchistów, które szalały po lasach i strzelały z proc do żołnierzy. Bo młodzież łyknęła to co napisał wcześniej Kościuszko - że chłop samą liczbą pokona żołnierza - no i ruszali na gwardzistę weterana wojny krymskiej, z wiatrówką widłami i jakimś innym dziadostwem. Ale to zupełnie inny temat (akurat wiem jak wyglądało styczniowe bo miałem przyjemność pracować z największym specem od niego który mi objaśniał jak rozpracowywał źródła z tej epoki na przykładzie swoich prac o powstańcach - i powiem że to była kompletna masakra (to powstanie)) i zmarnowanie życia młodych chłopaków - bo masowo ginęli właśnie nabuzowani jeszcze hormonami i ideałami młodzieńcy między 16 i 24 rokiem życia. Którzy właśnie ślepo ufali przygłupom którzy sami mieli wielkie brzuchy i do walki się nie garneli a żyli swoimi pomysłami sprzed paru dziesięcioleci i namawiali tych młodych by szli ginąć za ojczyznę.
Wybacz - ale już w szkole podstawowej uczy się o Targowicy - z tego co wiem polska szlachta w obawie przed zbyt oświeconymi reformami króla - poprosiła Rosję o pomoc... . Dokładnie tak samo byś pewnie postąpił i ich sprowadził tu znowu - w obawie przed reformami na wzór idei Voltaira do tego prowadzonymi przez króla geja hehe. Nie mówiąc o tym że kościół widział w tych reformach zagrożenie i podburzał wyuczoną przez jezuitów szlachtę przeciw własnemu krajowi. Przeczytaj sobie byle jaką infe o tej epoce hehehe. Rosjanie sami z siebie nie przyszli, tak samo jak Szwedzi w 1650...
Nie wiem skąd ci wyskoczyło określenie mnie jako hedonisty bo wiodę niemal purytański żywot hahaha. Ale przynajmniej dowodzisz że masz jako taką fantazję :-)
Część zgodna z tematem:
Skoro już siedzimy w historii to pozwolę sobie przypomnieć iż właśnie tradycją polską była tolerancja dla gejów - bo było to jedyne państwo w Europie które nie przewidywało kar za to. Nawet po 1918 ich nie wprowadzono ani nawet w PRLu (w późnym już zaczęło się to komplikować ale wskutek bezkarności specsłużb a nie przepisów prawnych). Tolerancja gejów - jest więc polską tradycją. Ci co są nietolerancyjni nie mają więc prawa do nazywania się konserwatystami czy bojownikami o tradycję polską - bowiem właśnie przeciw niej występują :-)
Tak więc jak jesteście patriotami - to brońcie polskich tradycji! Czyli akceptujcie gejów! :D
Ps. wcześniej ktoś wspominał ze w Polsce już w średniowieczu było dużo łaźni - i bardzo dobrze... przeczytajcie sobie fraszkę Kochanowskiego (co prawda to Renesans ale blisko) na ten temat - gdzie żali się na to iż wszędy zaczepiają go tam młodzieńcy lubiący uciechy z innymi hehehe).
-
Sam napisałeś że patriotyzm polega też na znajdywaniu przywar swojego narodu i poprawianiu ich, więc ja tak robię i nie toleruję tych co rozgłaszają jak to dobrze być gejem i że ktoś kto inaczej myśli jest homofobem. Nawet w Białymstoku z takim zachowaniem się spotkałem.
Skoro dowodzicie że homoseksualizm jest lepszy od heteroseksualizmu to napiszcie dlaczego?
-
problem w tym że bycie gejem nie jest przywarą - bo ani gej ani heteryk nie jest od drugiego lepszy. Bo to nie to z kim się śpi decyduje o tym jakim kto jest człowiekiem...
A o tym jak to wygląda w Polsce historycznie już napisałem. Wrogość wobec gejów jest skutkiem działań PRLu który te sprawy całkowicie wycofał z życia społeczenego. Obyczajówka ścigała wszelkie próby mówienia o tym. Zabijając polską tradycję tolerancji. Ci którzy sa anty, są ofiarami poprzedniego systemu - który w wypadku ich rodziny się sprawdził bo akurat nie było w niej nikogo takiego, albo też ukrywał(a) się ze strachu przed służbami (kościół w Polsce jest dzieckiem tamtych czasów i momentami są nadzwyczaj podobni do komunistów w poglądach, mentalnie nie róznią się prawie w ogóle - także w tej sprawie).
No chyba że zanegujesz to co Kochanowski pisał, że gejów w Polsce dużo było (a skoro on to znaczy że od zawsze - bo żył już daaawno temu. Nie mówiąc o danych dotyczących życia magnaterii i szlachty i dziesątków przykładów od nich. Jakimś dziwnym trafem w większości trafiało się - że byli to zacni mężowie, właśnie przyczyniający się do rozwoju Rzplitej. A do upadku zawiedli ją ci najbardziej katoliccy, konserwatywni i zaściankowi - którzy właśnie walczyli o złotą wolność itp. sprawy.
Po za tym - nie zapominaj że w obecnych CZASACH, W ODRÓŻNIENIU OD PRLu - TO POGLĄDY ANTY, SĄ SZKODLIWE DLA TEGO KRAJU, I TO TO JEST PRZYWARĄ POWODUJĄCĄ ŚMIECH ZE STRONY NAJWYŻEJ ROZWINIĘTYCH KRAJÓW ŚWIATA. Tak więc ci co występują ostro, przeciw gejom - przynoszą wstyd temu krajowi i ośmieszają go w o czach zachodu. Przywołując skojarzenia z nazistami i inkwizycją - czyli zabijaniem wolnej myśli przyśpieszającej przecież rozwój ludzkości.
-
Cytat:
Zamieszczone przez Arindal von den Heiden
Te wartości to przede wszystkim szacunek do drugiego człowieka, tolerancja dla wszystkiego co jest tolerancyjne w myśl zasady - żyj i pozwól żyć innym. Jeśli ktoś na to nie pozwala, no to działa aspołecznie i powinien zostać zresocjalizowany. :-)
Jak mogliście to przeoczyć,gdybym napisał o zamykaniu homo ( z jakimiś wstawkami o obozach i przymusowym leczeniu) pewnie doczekałbym się wizyty policji.
Homoterror który chcą zaprowadzić.
To jest chore i nie można tego tolerować.
-
Cytat:
Jak mogliście to przeoczyć,gdybym napisał o zamykaniu homo ( z jakimiś wstawkami o obozach i przymusowym leczeniu) pewnie doczekałbym się wizyty policji.
wątpię. ta kloaka zwana internetem nie takie rzeczy zawiera i jakoś nikogo to nie obchodzi. nie rób z siebie męczennika fumanchu ;]
ale swoją drogą dlaczego domagasz się wolności w prześladowaniu gejów, a im takiej już nie dajesz? :lol:
-
tolerować to nie można - ale nietolerancji. Bo rozsadza społeczeństwo od środka, blokując pokaźny procent tegoż. To właśnie próba wprowadzenia katoterroru jest chora i takich powinno się właśnie leczyć. Bo to jest strzelanie sobie w piętę - by budować podziały we własnym społeczeństwie, prześladować jego część - w dodatku tą inteligentniejszą, bo z tego co pamiętam w badaniach wyszło że geje są najinteligentniejszą mniejszością w tym kraju hehehe.... co swoją drogą widać też na tym forum :-)
Nie mówiąc że na polu bitwy większość z tych dzielnych atakujących gejów machomenów pewnie by narobiło w gacie hehehe.
Już proponowałem starcie w NTW - nikt nie miał odwagi na to by dostać ode mnie w dupe hehehe :-)
Tacy z was mężczyźni, o antygeje...
-
Wybacz, że tak późno, obowiązki.
Cytat:
Zamieszczone przez Arindal von den Heiden
Pisanie przez X - było polskie do reform języka z XIX wieku. Były to "reformy" usztuczniające jęz. polski i na siłe "polonizujące" (o ile to możliwe przy stosowaniu łacińskiego alfabetu). Usunięto wówczas owo x - uznając że jest zbędne. Ja sobie je przywróciłem bo łatwiej napisac jedno x niż k i s. Po za tym pisanie np sex przez ks jedzie wiochą ^^. Tak samo piszą np. Duńczycy to słowo - przez ks - i wielu ludzi nie wie o co im chodzi, bo cały świat piszę to przez x.
Dla mnie właśnie pisanie przez 'x' (chodzi mi głównie o słowo 'seks') jest nienaturalne i wsiowe, kojarzy mi się z 13-letnimi kosmopolitkami z facebooka/nk i udawaniem na siłę kogoś, kim sie nie jest, względnie wypełnianiem ankiet po angielsku.
Cytat:
Zaniedbanie higieny nie przyszło od razu - ono się objawiało w miare upływu stuleci.
Tak, głównie w czasach Twojej postępowej nowożytności ;) À propos tej Inkwizycji czającej się w wannach: okres potęgi tej instytucji to również już nie średniowiecze...
Cytat:
Niemniej - same łaźnie nie dowodza czystości.
A czego? To, ze królowie nowożytni myli się raz do roku, w kontraście do udokumentowanej popularności łaźni miejskich w starożytnym Rzymie i pełni średniowiecza, też niczego nie dowodzi?
Cytat:
Owo chrześcijaństwo nie musiało by zachowywać dziedzictwa starożytności gdyby samo wcześniej jej nie zniszczyło. Co z tego że ocalili kilka xiąg, jeśli wcześniej popalili tysiące, poburzyli świątynie, biblioteki i uczelnie. A czynił to nie kto inny tylko chrześcijanie, a tylko garstka w miarę przytomnych na umyśle potrafiła docenić wiedzę starożytnych i chciała ją zachować.
Czyli upadek Imperium Rzymskiego, pogrążenie w barbarzyństwie i mityczne 'mroczne wieki' (które notabene wcale takie nie były) zawdzięczamy chrześcijanom. Dobrze wiedzieć ;)
Cytat:
tolerować to nie można - ale nietolerancji. Bo rozsadza społeczeństwo od środka, blokując pokaźny procent tegoż. To właśnie próba wprowadzenia katoterroru jest chora i takich powinno się właśnie leczyć. Bo to jest strzelanie sobie w piętę - by budować podziały we własnym społeczeństwie, prześladować jego część - w dodatku tą inteligentniejszą, bo z tego co pamiętam w badaniach wyszło że geje są najinteligentniejszą mniejszością w tym kraju hehehe.... co swoją drogą widać też na tym forum :-)
Nie mówiąc że na polu bitwy większość z tych dzielnych atakujących gejów machomenów pewnie by narobiło w gacie hehehe.
Już proponowałem starcie w NTW - nikt nie miał odwagi na to by dostać ode mnie w dupe hehehe :-)
Bzdury - po pierwsze, jaki pokaźny procent? Maks 0,5 -1,5%, chyba, że dostarczysz mi wiarygodne dane na to, że jest inaczej. Poza tym, w jaki sposób są niby blokowani i co to oznacza? Co do inteligencji - źródło, bo równie dobrze ja moge napisać, ze z tego co pamiętam, w badaniach wyszło, że geje mają cztery nogi. I co ma NTW do dyskusji? Ja na przykład nie mam tej gry i co w związku z tym? Poza tym, siedzenie przed kompem i łojenie wirtualnych wrogów kojarzy się raczej z nerdostwem, niż męstwem i odwagą, ale ok ;)
Na koniec - mam jednego dobrego znajomego, homoseksualistę. Uważam go za jednego z moich najlepszych kumpli, świetnie można się z nim dogadać i spedzić czas - jednocześnie totalnie nie obnosi się ze swoją orientacją i wyśmiewa tych wszystkich 'pedałkowatych' aktywistów gejowskich, którzy pogarszają obraz całej grupy. Jak widać można, ale po co, lepiej iść na paradę w obcisłych ciuszkach i krzyczeć o nietolerancji..
-
Uwaga
Nie będę wydzielał oftopu 'historycznego', gdyż jest on dosyć mocno powiązany w postach z kwestiami odnoszącymi się do homoseksualizmu.
ALE:
Każdy następny post, który będzie zawierał odpowiedź na dowolny niezwiązany z homoseksualizmem wątek ( np inkwizycja a koniec średniowiecza ( sic! )) będzie kasowany bez względu na pozostałą zawartość.
Innymi słowy - proszę odpowiadać i dyskutować TYLKO na kwestie dotyczące homoseksualizmu. Jak ktoś chce się popisywać wiedzą historyczną, zapraszam do działu Historia.
-
Cytat:
Skoro już siedzimy w historii to pozwolę sobie przypomnieć iż właśnie tradycją polską była tolerancja dla gejów - bo było to jedyne państwo w Europie które nie przewidywało kar za to. Nawet po 1918 ich nie wprowadzono ani nawet w PRLu (w późnym już zaczęło się to komplikować ale wskutek bezkarności specsłużb a nie przepisów prawnych). Tolerancja gejów - jest więc polską tradycją. Ci co są nietolerancyjni nie mają więc prawa do nazywania się konserwatystami czy bojownikami o tradycję polską - bowiem właśnie przeciw niej występują
Była tolerancja dla gejów ale nie dla małżeństw i innych przywilejów LOL. Pod tym względem moja tolerancja jest taka sama jak wtedy.
Cytat:
To właśnie próba wprowadzenia katoterroru jest chora i takich powinno się właśnie leczyć.
to nie "katoterror" jest tu problemem ale psychoza tolerancji.
Cytat:
geje są najinteligentniejszą mniejszością w tym kraju hehehe....
Najinteligentniejszą mniejszością w tym kraju są po prostu ludzie inteligentni a nie jacyś geje ;)
Cytat:
co swoją drogą widać też na tym forum
No ja tu jestem najinteligentniejszy ale jakoś nie jestem gejem :lol: (żart)
Cytat:
Nie mówiąc że na polu bitwy większość z tych dzielnych atakujących gejów machomenów pewnie by narobiło w gacie hehehe. Już proponowałem starcie w NTW - nikt nie miał odwagi na to by dostać ode mnie w dupe hehehe
Myślisz, że jak nie robisz pod siebie grając w necie to jesteś super mężczyzna i byłbyś hirołsem w realu? Jesteś dziecko neo z tego wniosek...
Z chęcią zagrałbym ale... nie kupiłem NTW :lol:
-
Jak już jesteśmy przy statystykach odnośnie gejów, to wśród nich zdecydowanie wyższy niż wśród hetero jest procent pedofili...
Ja mam znajomego, nie powiem że bardzo dobrze go znam, ale wiem że jest bi i nigdy mi to nie przeszkadzało. Jak wyżej Zakapior wspomniał, idiotyczne jest afiszowanie się z tym na siłę i szukanie pretekstu do ponarzekania na brak tolerancji.
Co do przyznania gejom praw rodzicielskich, zawsze byłem tego przeciwnikiem - z wielu powodów... Nie mam wątpliwości, że lepiej dla dziecka będzie być wychowanym w rodzinie heteroseksualnej. Ale z drugiej strony, to czy dom dziecka i brak jakiejkolwiek rodziny jest gorszy od rodziców - gejów? Tu już nie jestem taki pewien...
-
o tym czym przywilej Zakapiorze już dyskutowaliśmy i cie zgasiłem wiec nie powracaj do tego samego skoro nie miałeś kontrargumentu wtedy, a teraz nagle znowu piszesz to samo... mimo że to było - to się nazywa SPAM!
Psychoza katolstwa to jedyna rzecz jaka jest groźna dla społeczeństwa i niczym się nie różni od fanatyzmu muzułmańskiego izraelskiego i jakiegokolwiek innego. Wszystko co się wiąże z narzucaniem innym "jedynej słusznej" drogi, to wchodzenie w stan psychozy. Co gorsza powoływanie urazów wynoszonych z własnych kompleksów na religie - i bezczeszczenie jej w ten sposób, tylko wlaśnie zniechęca do niej większość ludzi hehehe. Przejechali się na tym hiszpańscy wrogowie wszystkiego dookoła, którzy powiązali sprawę walki z gejami z religią - powodując odejście całych mas ludzi od tej instytucji. Geje z natury rzeczy są przeciwnością tegoż wszystkiego, bo są za otwartością, czyli prawdziwą siłą naszej cywilizacji. Bo tak jak mądrość zwycięża głupotę to tak otwartość zwycięża zaściankowość. Islam którego się teraz wszyscy boją - z chrześcijaństwem może sobie bez problemu poradzić, bo tu chodzi tylko o inną interpretacje wiary w tego samego boga, ale za to z gejami islam sobie nie poradzi :) bo tu biega o zupełnie inne sprawy. Tak samo ateizmu nigdy nie pokona - bo jest przezeń zanegowany a nie zwalczany. To duża różnica. Geje - są tym atutem jaki ma Europa przeciw zacofanej części świata - z którą ma teraz problemy. Z racji że islam i chrześcijaństwo się nie różnią w tej kwestii - to dla Europy pozostaje tylko odrzucić to co nas upodabnia do tych demonów. I do tego dążymy, kto wie - może się okazać że dzięki gejom nasza cywilizacja właśnie przetrwa i postawi się przeciw hordom barbarzyńców jacy nas ostatnio zalewają. Inne "tradycyjne" metody się nie sprawdziły.. eheh Tak więc tolerancja wobec gejów może się okazać zbawieniem Europy!
Ludzie inteligentni nie są zaliczeni do mniejszości jako takiej :)
((Wiem jak bym się zachowywał w realu :-) - mam zimnej krwi aż za dużo heheh.
Jedyne co mi brak to nieco szybkości, jestem ciut przy wolny ale z drugiej strony trafiam celnie :)
A na NTW to trudno bym nie proponował skoro to forum total war...jak ktoś nie gra w te gry to nie wiem co robi na tym forum swoją drogą... bo z tego co wiem to jesteś tak wielkim strategiem że grasz raz na parę tygodni heheh i zawsze w taki sam sposób :)
Na ETW niestety starcia zaproponować nie mogę bo mam zamodowane bo mp już tylko w Napo daje, czasem w Medka jeszcze ^^, ew. MoW itp.
ale wątpię byś miał tę grę - bo tam nie ma Polski, a wydaje mi się że dla tego nie kupiłeś Napo, jak cie znam hahaha, no chyba że komp już nie pociągnął by tych wymagań ;)
Ogólnie szkoda że nie ma pułków gejowskich. Takich jak ty można by na swoje bagnety nadziewać w toku wojny ^^ ))
Kto jest za stworzeniem gejowskich formacji w armii polskiej?
Ja się piszę do wywiadu i przesłuchań więźniów :twisted:
Ogólnie był by to chyba niezły pomysł :)
Tacy żołnierze z ludzką twarzą :) - nie gwałcący kobiet i dzieci w odróżnieniu od tych "normalnych"
Ps. gej nie może być pedofilem... :P
co najwyżej osoba bi. Ale nie gej - bo gej to mężczyzna odczuwający pociąg bla bla do drugiego mężczyzny - jak z definicji wynika - gej, jeśli jest z przewagą pierwiastka męskiego - lubi facetów nieco delikatnych ale facetów, z porządną szpadą a nie jakimś grzybkiem jak u dzieci. Zaś gej z przewagą pierwiastka żeńskiego lubi facetów z mięśniem zarostem i wielkimi jajami - więc też dzieci w tę kategorię nie wchodzą... ^^
Gej nie może być pedofilem... więc mi nie strzelajcie z takimi argumentami bo to śmieszne.
Pedofil nie jest gejem bo jest pedofilem i lubi dziewczynki, rzadziej chłopców do wieku niemal emerytalnego w wysokości 13 l powiedzmy :lol: Większość pedofilii żeby było śmieszniej to ojcowie rodzin - gwałcący własne córki, więc nie wiem skąd wytrzasnąłeś wiedzę o tym że geje są pedofilami - chyba że masz na myśli księży bo ci się pomyliło coś. Bo oni są faktycznie częściej chłopcami zainteresowani (może dla tego że chcą być przez to bliżej boga który przecież stworzył mężczyznę na swoje podobieństwo... (czyli chyba jest bi - bo jedni lubią tak a inni inaczej - skądś musiał się ten podział wziąć u ludzi :))
-
Cytat:
Ps. gej nie może być pedofilem... :P
Oczywista bzdura. Poczytaj lepiej zanim zaczniesz wypisywać takie rzeczy. Pedofilia nie ma nic wspólnego z orientacją seksualną. Nie stwierdzono, żeby osoby homoseksualne miały większe predyspozycje do zachowań pedofilskich, co nie zmienia faktu, że część homoseksualistów jest jednocześnie pedofilami. Jedno drugiego nie wyklucza.
I jeszcze jedno. Jak dalej będziesz prowokował, to na mocy specjalnego paragrafu w regulaminie dam Ci ostrzeżenie.
-
Cytat:
o tym czym przywilej Zakapiorze już dyskutowaliśmy i cie zgasiłem wiec nie powracaj do tego samego
Nigdzie mnie nie zgasiłeś. Zapodajesz jakieś pseudofakty w nadziei, że ktoś kto nie czytał całego wątku w to uwierzy.
Cytat:
Ludzie inteligentni nie są zaliczeni do mniejszości jako takiej
Jakby byli w większości to by może choć jeden trafił do rządu :mrgreen:
Cytat:
jak ktoś nie gra w te gry to nie wiem co robi na tym forum swoją drogą...
Serio muszę grać w totalwary żeby pisać w temacie o homosiach :?: Jeżeli tak to wybacz, ale chwilowo nie znalazłem tego w regulaminie forum.
Cytat:
Ogólnie szkoda że nie ma pułków gejowskich. Takich jak ty można by na swoje bagnety nadziewać w toku wojny ^^ )) Kto jest za stworzeniem gejowskich formacji w armii polskiej?
Ja się piszę do wywiadu i przesłuchań więźniów
Ogólnie był by to chyba niezły pomysł
Wreszcie mógłbyś chociaż w necie pognębić katoli coooo nieee? Takie pomysły rodzą się tylko w umyśle człowieka "tolerancyjnego" i "nowoczesnego".
Cytat:
Tacy żołnierze z ludzką twarzą - nie gwałcący kobiet i dzieci w odróżnieniu od tych "normalnych"
Za to gwałcący mężczyzn i chłopców, nie wiem co lepsze.
Cytat:
Gej nie może być pedofilem...
Wiedzę to ty masz :lol:
Cytat:
Pedofil nie jest gejem bo jest pedofilem i lubi dziewczynki, rzadziej chłopców do wieku niemal emerytalnego w wysokości 13 l powiedzmy Większość pedofilii żeby było śmieszniej to ojcowie rodzin - gwałcący własne córki, więc nie wiem skąd wytrzasnąłeś wiedzę o tym że geje są pedofilami - chyba że masz na myśli księży bo ci się pomyliło coś. Bo oni są faktycznie częściej chłopcami zainteresowani (może dla tego że chcą być przez to bliżej boga który przecież stworzył mężczyznę na swoje podobieństwo... (czyli chyba jest bi - bo jedni lubią tak a inni inaczej - skądś musiał się ten podział wziąć u ludzi )
Podaj źródła tych rewelacji albo chociaż nazwę zioła które paliłeś czytając je :mrgreen:
Co do pobocznego wątku historycznego to miałbym dużo do powiedzenia ale to nie miejsce na dysputę o tym. Na prowokacje które co chwila puszczasz pod moim adresem nie będę dłużej reagował, bana nie chcę dostać.
-
nie napisałem homosexualista tylko gej - bo to jest pewna malutka różnica wbrew pozorom :)
To pierwsze to po prostu osoba posiadająca tą orientacje ale nic po za tym :-)
Zresztą zbadanie poziomu orientacji tez jest mało możliwe bo ktoś może mieć w 50% ktoś 90% a ktoś w 100% w którąkolwiek stronę :)
W wypadku geja - nie ma szansy by mógł być pedofilem bo by nie był gejem. Zgodnie z przyjęta powszechnie tezą J. Weeksa gej to auto-etykietka tych, którzy pogodzili się ze swoją orientacją homoseksualną i nie obawiają się okazywać jej zewnętrznemu światu. Z definicji jest to więc osoba która jasno mówi co lubi i jeśli lubi cokolwiek innego nie może się za taką uważać :) tylko ma się określać jako już ktoś inny. Porównam to do przykładu narodowości. Teoretycznie wszyscy jesteśmy Europejczykami, ale dzielimy sie na German Słowian itd. spośród tych grup które porównam go heter i homo ^^ wydzielają się jeszcze narody, jednym z nich są geje, innym niezdeklarowani homo, bi, trans, lez, bla bla:-)
Zedytowałem w waszych postach te jakże sensowne wycieczki osobiste na temat serii TW. Takie rzeczy na Privie - Witia
-
Cytat:
Zresztą zbadanie poziomu orientacji tez jest mało możliwe bo ktoś może mieć w 50% ktoś 90% a ktoś w 100% w którąkolwiek stronę :)
W wypadku geja - nie ma szansy by mógł być pedofilem bo by nie był gejem.
Mnie i nikogo innego nie interesują Twoje prywatne poglądy, lecz fakty. Jeżeli chcesz sobie tłumaczyć świat opierając się o własne definicje i 'fakty' to nie oczekuj, że ktokolwiek zareaguje na to poważnie i będzie próbował podjąć dyskusję.
-
no to se wpisz hasło gej na wikipedii to zobaczysz potwierdzenie moich słów :)
-
Dla mnie to niech sobie geje i lesbijki żyją w spokoju, niech się żenią i będą ze sobą szczęśliwi, ale adopcja dzieci to już chyba przesada. Za to małżeństwo homoseksualne powinno być w pełni akceptowalne.
-
Cytat:
Zresztą zbadanie poziomu orientacji tez jest mało możliwe bo ktoś może mieć w 50% ktoś 90% a ktoś w 100% w którąkolwiek stronę
W wypadku geja - nie ma szansy by mógł być pedofilem bo by nie był gejem.
No nie zapedzajsie tak... Zarowno hetero i homo moga byc pedofilami, to nie ma najmniejszego znczenia :roll:
-
no przecież napisałem wyraźnie że homo może być bo to nie jest szczegółowe określenie. Ale gej nie może być - bo to jest bardzo wąska grupa spośród homo :) która ma prawo do tego okreslenia tylko jeśli spełnia warunki - wśród których jest nieprzynależność do czegokolwiek innego związanego z aktywnością s. (np. pedofilia). Nauczcie sie odróżniać geja od osoby h-s. Bo to nie jest w 100% to samo :)
-
Cytat:
Infy o twojej bytności na steamie nie wyszukuje sobie sam, bo cię usunąłem ze znajomych wieści te mi zapodaje moja wtyczka jako ciekawostki. Ja po prostu nie oponuje i słucham heh
Jestem inwigilowany :lol: Powiedz swojej wtyczce żeby łaskawie zajęła się swoimi 4 literami a nie moimi.
Na resztę posta nie odpowiem bo to czysta prowokacja a już pisałem że na takowe nie odpowiadam.
Edit- a zresztą moderator i tak to usunął więc mamy spokój.
-
Tym postem złamałeś zasadę o nie poruszaniu tematów prywatnych :-) - w dodatku naniosłeś to co wcześniej ci zedytowano co jest kryminałem już ^^ forumowym (widze ze strachu zedytowałeś 3 razy tamtego posta hehehe)
Ciesze się że co jakiś czas pojawiają się zupełnie miłe wiadomości tak jak ta od Bońka:)
Oby was więcej było ;) ludzie dobrego serca.
-
Wbrew temu co piszesz homoseksualista i gej to o samo.
-
stężenie absurdu i beki w tym temacie sięga najwyższych wskaźników. gej to gej, a homoseksualista to ???? no wlasnie... to chyba jakis gatunek malz... :lol: :lol:
-
Powiem dosc wulgarnie:
Nawet bezpanski kundel szuka suki a nie drugiego kundla ;)
Prawa dla gejow :?: Ktos sobie jaja robi :lol: Zrownanie zwiazkow homo-niewiadomo ze zwiazkami hetero jest obraza dla tych drugich :!: Malzenstwo to Kobieta i Mezczyzna pozniej tworzacy Rodzine i nie ... mi tutaj ze geje i lesby moga rowniez tworzyc malzenstwa ze(zgroza :twisted: ) o Rodzinach juz nie wspomne.
Chca zyc razem prosze bardzo ale niech nie zadaja rownooprawnienia z normalnymi zwiazkami :!:
Dostajesz słowne ostrzeżenie
I tak wogóle, to zamknę ten temat na kilka dni - ochłoniecie troche i będzie git
Witia
-
Z kilku dni zrobił się ponad miesiąc ;) może i lepiej. Zapraszam ponownie do 'dyskusji'.
-
to teraz mogę wrzucić coś co mnie poruszyło :D
http://wyborcza.pl/1,75477,8938230,Wiez ... z1Av8o0KRr
troche pogrzebałam w necie
tak na szybko:
Cytat:
Praml 30 mówi: Moje serce należy do Chrisia-MISIA.
Chrisio-MISIO jest pokryty licznymi tatuażami, które także przedstawiają swastyki. Przyznaje się do swoich przekonań radykalno - prawicowych, uzależniony jest od narkotyków, oraz od swojego 14 roku życia łącznie spędził na wolności tylko 3 miesiące.
[...]
Chrysio-Misio jest twardym facetem […] zostaliśmy po prostu pokonani przez ilość czułości, które wymienialiśmy.
Praml, który swego czasu w swojej celi został wielokrotnie zgwałcony […] nigdy by swojemu partnerowi nie powiedział kto to był, ponieważ : Chrysio – Misio by ich zabił i nie miałby szans wyjścia na wolność.
to jest MIŁOŚĆ :D
-
wyszukiwanie takich informacji chyba nie najlepiej swiadczy o zainteresowanym.
-
Chcieli austriacy "tolerancji" to mają.
Cytat:
Odmówić skazanym nie mogą, bo byłaby to dyskryminacja.
No jasne. :mrgreen:
Cytat:
Austriacy boją się jednak, że Praml i jego partner stworzą precedens i więźniowie zaczną masowo zawierać związki homoseksualne, by w ten sposób łagodzić sobie niewygody odsiadki. Ba, część więźniów może być nawet do tego zmuszana przez kompanów.
To jak z czerwonymi- daj palec to uje... całą rękę a może i łeb z płucami.
Poza tym jakaś tu jest nieścisłość bo jak gej może być neonazistą? Przecież to się ze sobą "żre" :twisted:
-
dwa nazwiska: Karl Ernst i Ernst Rohm 8-)
Cytat:
wyszukiwanie takich informacji chyba nie najlepiej swiadczy o zainteresowanym.
jak inni mają manię na punkcie lewactwa, islamu, tuska to chyba można też lubić zbierać różne zabawne ciekawostki na temat skrajnej prawicy ;]
-
Cytat:
można też lubić zbierać różne zabawne ciekawostki na temat skrajnej prawicy ;]
O ile pamiętam naziści to nie żadna prawica. Preferowali ustrój narodowo- socjalistyczny
:lol:
Cytat:
Narodowym socjalistom udało się całkowicie wyeliminować motyw zysku z zarządzania biznesem. W Niemczech nazistowskich już nie ma mowy o wolnym przedsiębiorstwie ani też nie istnieją przedsiębiorcy. Byli przedsiębiorcy zostali zredukowaniu do statusu Betriebsfuehrer (kierownika przedsiębiorstwa). Nie mogą swobodnie działać, muszą bezwarunkowo słuchać poleceń wydawanych przez Ministerstwo Gospodarki Rzeszy (Reichswirtschaftsministerium), jego urzędników okręgowych oraz rejonowych. Rząd Rzeszy nie tylko określa ceny oraz stopy procentowe, jakie należy płacić i jakich można żądać, wysokość płac i zarobków, ilość towarów jakie mają być wyprodukowane oraz metody stosowane w produkcji, lecz wyznacza każdemu kierownikowi przedsiębiorstwa określony dochód, praktycznie przekształcając go tym samym w płatnego pracownika państwowego. System taki, poza niektórymi stosowanymi terminami, nie ma nic wspólnego z kapitalizmem i gospodarką rynkową. Jest to po prostu socjalizm według niemieckiego wzorca, Zwangswirtschaft (gospodarka nakazowa). Różni się on od rosyjskiego wzoru socjalizmu – systemu otwartej nacjonalizacji wszystkich zakładów – jedynie w kwestiach technicznych. ”
— Ludwig von Mises, Biurokracja
Tak że z nazistów liberałów nie zrobisz ;) Totalniactwo to domena lewicy.
-
Cytat:
jak inni mają manię na punkcie lewactwa, islamu, tuska to chyba można też lubić zbierać różne zabawne ciekawostki na temat skrajnej prawicy ;]
Skrajnego czego ;) :?:
-
To was glaca łatwo sprowokował. Czuję że będzie offtop, a tego tu nie lubimy ;)
-
jestem ostatnim, który tu offtopuje...
posprzątasz Furvus? ^^ plz
-
No prosze jakie to gejostwo jest sprytne i pazerne
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wi ... omosc.html
Swoja droga ciekawe czy mieliby pretensje gdyby wlascicielem byl np.muzulmanin ;)
-
to juz nie jest smieszne... prowadze moj hotel i to ja decyduje kogo wpuszczam a kogo nie. ku*** co sie dzieje...
-
bo oczywiście Biblia mówi: 'nie wynajmiesz pokoju swego sodomitom'? :lol:
kiedyś jak tą samą księgą uzasadnialo się zabijanie odmieńców to jakoś nikt nie płakał...
-
Ta para gejow wiedziala ze wlasciciele wynajmuja pokoje parom malzenskim.Sami sie reszta przyznali ze byla to prowokacja...jak dla mnie udana proba wyludzenia pieniedzy pod pretekstem rownouprawnienia zwiazkow homo z hetero ;)
I wez takim nie daj po mordzie :evil: bo jak sie ze zlodziejem robi ;) :?:
-
Cytat:
Sami sie reszta przyznali ze byla to prowokacja...
Cytat:
Steven Preddy i jego partner Martin Hall zaprzeczyli, że cała sytuacja była prowokacją
-
Gosciu wynajal pokoj w hotelu telefonicznie a co za tym idzie(tak jest w UK ;) )zaakceptowal warunki wlasciciela odnosnie umowy.Wiec kto tutaj jest winny ;)
Oto strona tego hotelu
http://www.chymorvah.co.uk/bookingform.html
"(...)not available to unmarried couples – Thank you."-jakies pytania skoro warunki wynajmu sa napisane jak wol ;) :!:
-
w ogóle po co ta afera ? jako wlasciciel sam decyduje kogo wpuszczam a kogo nie. koniec, kropka.