-
Re: NAPOLEON TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Ciekawy jestem tylko w jakim dniu NTW wyjdzie. Na gram.pl jest 23 lutego, a na wszystkich trailerach 26... ciekawe... :)
@edit
Na steamie jest napisane:
Dostępne: 26 Luty 2010
Ta gra zostanie odblokowana za około 4 dni i 19 godz.
Czyżby gram.pl dostali jako pierwsi na świecie grę? :shock:
-
Wyszło dziś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
Mam dwa pytania:
Czy wymagania się zmienią?
Czy producent da jakieś narzędzia do edycji gry(animacje,mapy itd.)?
-
http://www.play.pl/produkt/2240/napoleo ... _spec.html
Edycja specjalna za banalne 115zł, niestety sklep prowadzi sprzedaż hurtową a nie detaliczną :cry:
-
-
uhhh, pikantne pikantne :?
-
Chyba jakiś żart. To jest cena ze Steama prosto z Eurasków. ;)
-
Najbardziej opłacalne jest chyba gram.pl...
-
Jest taki sklep amazonka.pl, jest za 125 zł jak komuś 4 zł robi różnicę :P
-
Tylko patrz, jak kupujesz z gram.pl i masz możliwość odbioru przesyłki bezpośrednio w jednym z salonów w mieście bez kosztów przesyłki wtedy gram.pl. :)
-
Od 1 marca już za opłatą 3.99zł. Szkoda że gram.pl (CD Projekt raczej) tak zakpiło z graczy tymi naprawdę wirtualnymi wPLN, z którymi nic nie można zrobić.
-
Zamieszczam link do filmiku może widzieliście :) Całkiem to ciekawie wygląda
http://www.youtube.com/watch?v=lP1kxfNcT3w
-
Ten unoszący się dym jest boski. :D
-
Gra już dostępna w sklepie gram.pl. Co ciekawe edycja specjalna wykupiona co do sztuki i na razie brak towaru... .
Oby dla mnie starczyło , zamówione było już miesiąc temu. I oby dziś wysłali ... . Jak przed premierą do przed premierą ... .
-
na gram.pl normalna edycja jest jeszcze ale kolekcjonerka wyczerpana, natomiast z tego co widzę empik i wirtus.pl mają jeszcze dostępną edycje kolekcjonerską.
-
NA allegro.pl NAPOLEON jest tani kosztuje około 80zł (90zł z przesyłką)
-
No to gram.pl mowi, ze dzisiaj premiera... Jak wrażenia z gry? :) Bo chyba jest blokada na Steamie, jeszcze... :>
-
było przez parę godzin na steamie że będzie dostępna dzisiaj,ale teraz jest znów premiera 26 lutego.Jeśli chodzi o zamówienia przed premierą to jak zamówiłeś miesiąc wcześniej to dostaniesz ja mam informację że wysyłka będzie 25 lutego
-
Zabawne , niedawno moja przesyłka zmieniła status że już wysłane , tyle że piszę że wysłano wczoraj ... . LOL. Ale nawet jak dojdzie jutro to trzeba będzie czekać. Głupawe ograniczenie ale co zrobić ;/.
-
Nie chce byc zlym prorokiem....ale lepiej nie nastawiac sie na szalenstwo z NTW po Steamie w najblizszy weekend, w trakcie jak ludzie beda sciagac ta gre :] ..doswiadczenia ze sciaganych patchy. Serwery zatkane jak amen w pacierzu...
-
Cytat:
Zamieszczone przez Yari
Zabawne , niedawno moja przesyłka zmieniła status że już wysłane , tyle że piszę że wysłano wczoraj ...
U mnie jest, że wysłane 25 lutego. Ale wystarczy wejść w szczegółowe informacje i tam dokładnie jest podany status.
Co do problemów ze Steam, bardzo możliwe, podobnie było z premierą MW2, ale Napoleon nie będzie aż tak rozchwytywany.
-
Tak, bo ludzie się przekonali jak CA lubi dymać swoich klientów, ja kupię jak zobaczę co sądzą o niej gracze z naszego forum.
-
Nie, bo Total War nie jest grą skierowaną do wszystkich. Raczej do osób zainteresowanych w jakimś stopniu historią. Ale jak dla mnie prawdopodobnie Napoleon sprzeda się lepiej niż Empire (a Empire miał bardzo dobrą sprzedaż co trzeba zaznaczyć).
-
Napoleon będzie się lepiej sprzedawał także dlatego że to postać historyczna kojarząca się dość jednoznacznie pozytywnie w naszym Kraju. ;)
-
aktualizacje gry będą przez steama czy będą wydawane patche jak do np. mtw 2?
-
Wszystkie gry steamowe są w pełni zintegrowane właśnie z tą platformą, więc nie ma innej możliwości, bo oddzielne patche (w formie instalacji) są... bez sensu?
-
Cytat:
Zamieszczone przez Amrod
Wszystkie gry steamowe są w pełni zintegrowane właśnie z tą platformą, więc nie ma innej możliwości, bo oddzielne patche (w formie instalacji) są... bez sensu?
Racja, mogliby wydać zarówno patche przez steam jak i osobne (jak w M2TW) ja osobiście przegrałem sobie na dvd wszystkie patche dla m2tw i rtw (i dodatków) przez co oszczędzam na czasie i środki, a teraz będe musiał żmudnie czekać aż steam wszystko zaktualizuje, wtedy jestem uzależniony od dostępu do internetu oraz jego szybkości
-
Ten argument był bardzo mocny. Nie wszyscy mają 20mb internet i jeszcze dzieje się na steamie takie "baja bongo" że cała gra się ściąga.
-
Cytat:
Zamieszczone przez Steam News
Updates to Napoleon: Total War have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Napoleon: Total War
Fixed issue with New Chat Room button failing to function in MP Lobby
Added EyeFinity Support
-
Jak by kogoś interesowało, w saturnie (warszawa -złote tarasy) jest kupa Edycji Specjalnej po 139,90. Ceny edycji standardowej nie sprawdzałem.
-
W Saturnie w Katowicach także już dostępne obydwie edycje! Przed chwilą kupiłem właśnie rozszerzoną :D
-
To co oni na premiere nie czekali?
-
ManUtd --> I tak nie można zagrać przed jutrem, to co za różnica?
-
Ja kupowałem w Metrze Centrum Sferis i tam mają całe góry obu edycji już od środy.
-
Kurcze, to może i u mnie gdzieś będzie. Lecę jutro sprawdzić. Chociaż Empire dowieźli do empiku dopiero dwa dni później.
-
Przy próbie instalacji pojawia mi się taki komunikat:
http://img11.imageshack.us/img11/638/63303251.png
To blokada Steama z uwagi na to, że jeszcze nie miała miejsca premiera gry czy raczej jakiś problem techniczny?
Z góry dzięki za odpowiedź...
-
Bo jeszcze premiery nie było.
-
To raczej błąd techniczny, komunikat o blokadzie jest inny.
-
4h45min i owieramy szampana!
-
Co to może być za błąd?
Coś z płytą? Wymagania sprzętowe spełniam....