Gdyby faktycznie miał mocne usprawiedliwienie, to niech da znać i pomyślimy, ale to tylko w takiej sytuacji.
Wersja do druku
Gdyby faktycznie miał mocne usprawiedliwienie, to niech da znać i pomyślimy, ale to tylko w takiej sytuacji.
Ok.
To nie pierwszy raz, kiedy Yangberg sobie dudka struga...
Jest to gruba przesada, zastanawiam sie, gdzie lamie regulamin w mko30 bo nie wiem...Cytat:
Zamieszczone przez Avasil
Tury robie tak samo jak kazdy, czasem sie przedluzy o parenascie godzin, czasem zrobie po godzinie, nigdy nie opoznialem i nie opozniam...
W wko34 nie chce grac dalej przez decyzje mg, ktory praktycznie "poddal" gruzje i turcje biz i egiptowi przeklikujac turcji wazne tury i niszczac ekonomiczno - militarnie Gruzje.
Zabierzcie mi wszystkie kampanie i niech graja nowi "tygodniowi" gracze i niech tury stoja kolejne tygodnie...
Pozdrawiam
No właśnie w WKO 31 w tym momencie już przedłużasz o więcej niż paręnaście godzin (dokładnie o 25 godzin i 35 minut):Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
viewtopic.php?f=359&t=8265&p=297803#p297803
Więc mógłbyś zrobić, zamiast zajmować się kłótniami z kolegium.
I tak nie wczytasz zwycięstwa 2 armiami Bułgarii nad 2 pełnymi armiami Bizancjum i 1 pełną armią Kijowa (razem 3), więc nie ma sensu opóźniać.
ZObacz sobie namolny czlowieku ze nawet nie sciagnalem tej tury, bo nie wiedzialem o niej, nikt mi tez nie przypomnial...
To twój obowiązek, aby sprawdzać. Dla przypomnienia masz też w MK XXXIII
Ja nie wiem... To trzeba specjalnie milion razy powtarzać panom szlachcie, że to ich zasrany interes, żeby wszystko skrupulatnie sprawdzać? Że mają taki obowiązek? :roll:
Mko 30 też czeka ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez Destro7er
Dla przypomnienia - obczaj sobie chatke MG w tej MKO...
Obczaiłem i co ? Zgłosiłeś co zrobił Egipt, ale to nie wpływa na Ciebie wcale, no chyba, że podasz jakiś powód to zmienię zdanie.
Chciałbym zapodać, że Pussy powinien dostać bana na KO, gdyż raz że jest pyskatym, obrażalskim dzieciakiem, który sobie zostawił KO z dnia na dzień... A dwa, że nie pozostawia wątpliwości, iż wcisnął nam kit z Janem Panceszem. Biorąc pod uwagę wcześniejsze podejrzenia, jak i to, że teraz obaj naraz zniknęli po niekorzystnym dla Pussiego wyroku w wko35 - raczej daje prosty wniosek, iż tych dwóch to jeden. Chyba, że to taka braterska solidarność...
Mnila nawet nie ma gdzie wpisywac za to opoznienie tur...
pisalem ze musialem wyjechac, wszystko juz zrobione.
Chciałbym zgłosić Jan Pancesz III jako że jest już na niej to prosiłbym o przedłużenie jego pobytu na niej o parę dodatkowych miesięcy.
Powód: BC18 → Zrobił tylko pierwszą turę i to tak na odwal że już w drugiej turze Jerozolima (ja) otrzymała znaczącą przewagę na froncie, od tego czasu minęło 4 tur i każdą z tych tur robił MG (Milanos)
Co do zgłoszenia Jana Pancesza - właśnie za to został zapisany. :P
Można by wpisać HunteraPL. Mimo zapału do rehabilitacji - znowu olał KO i nie robi tur. A gracz z niego żaden, więc i nie szkoda go stąd wyrugować.
Zgłaszam ostatecznie Mnila, to co ten koleś wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie. Po fochach w mko21 ( bo mg wydał wyrok który mu się nie podobał i nie robił tury ) stwierdził, że nie będzie robił tur w mko30 ( przez bugiem). Pora pozbyć się go raz na zawsze.
mow mi dalej.
nie mam zamiaru nawet tlumaczyc oczywistosci.
Jakaś decyzja?
Przecież Mnil od jakiegoś czasu jest w drugiej części listy i po prostu dogrywa swoje kampanie.
Jest opcja skreślenia go i umożliwienia powrotu do normalnej gry, ale do pod warunkiem zmiany nastawienia, której nie widać.
Tu chodzi o natychmiastowe usunięcie go ze wszystkich KO, bo sprawia jedynie kłopoty. Kilka tur temu obraził się na decyzję MG w mko21 i celowo nie robił tury, dopiero ty ją wykonałeś po przejęciu Maurów. Teraz odstawia szopki w mko30 i każe MG doklikiwać bardzo silną nację ( rzekomo ma bug zasięgowy w jednej z KO ). W innych KO nie wyznaczył zastępców, pomimo że jak sam twierdzi, ma mało czasu - oczywiście z tego powodu trzeba czekać po kilka dni w większości KO w których gra.
Dodatkowo od czasu ostatniego podania go na CL, nie ma w ogóle poprawy, ciągłe łamania regulaminu i nierobienie tur na czas.
Jak długo można to tolerować? Tur i tak nie robi, więc utraty płynności KO nie będzie, a jak każdy z doświadczonych graczy przejmie po jednej jego KO, nie będzie też spadku jakościowego.
EDIT: Dodam też, że delikwent zapisał się do turnieju multi, a rzekomo nie ma czasu na robienie tur. To jak to jest?
moze avasil przejrzec kampanie w ktorych gram i wyrobic sobie zdania, bug w mko30 jest ewidetny i moja frakcja nie da sie juz grac.
warto tez zwrocic uwage jaki odsetek ludzi opoznia, bo co druga ko stoi po 4-5 dni, wystarczy sie rozejrzec.
viewtopic.php?f=463&t=10594&p=314179#p314179
viewtopic.php?f=474&t=10912&p=316428#p316428
viewtopic.php?f=492&t=11701&p=316285#p316285
viewtopic.php?f=510&t=12090&p=316639#p316639
viewtopic.php?f=518&t=12788&p=316356#p316356
viewtopic.php?f=555&t=13252&p=316584#p316584
viewtopic.php?f=560&t=13422&p=316794#p316794
w wiekszych ko jak
mko21 mial robic avasil i robil
mko22 prosilem adiego, nie ogarnal, zrobilem sam po paru dniach za co przeprosilem
mko26 zast
mko28 na czas
mko31 na czas
mko32 na czas
mko33 na czas
w innych ko nie opoźniam, bo same stoja tak dlugo ze nie pamietam kiedy ostatnio mialem ture
co do turnieju to fajnie, zapisalem sie zeby zagrac te 2 5 minutowe bitwy na romku, i jak do dzisiaj nie zagralem nic, tyle czasu mi to zajmuje.
oskarzenia marata sa tym razem bezpodstawne.
Proponuje na CL wpisać Katanę kompletne olanie w mko35 Polski tury musi robić maryniarz ,który jest mg.
W kilku KO właśnie teraz masz turkę i się do tego stania przyczyniasz (np. MKO 26, właśnie jest Nowogród).Cytat:
w innych ko nie opoźniam, bo same stoja tak dlugo ze nie pamietam kiedy ostatnio mialem ture
Kiedy mogłem zrobić nagle dowiaduję się, że nie jestem w KO ...
Opóźniam z powodu początku roku..
W piątek wszystko zrobię.
SEBA na CL. powod - w zastępstwach.
Ja bym dał tam całą ta klikę nieodpowiedzialnych szczeniaków z Sebą, Remo i Krzywoustym.
Podpisuję się pod postem Marata.
Macie już trzech (bo i ja), więc... CL! Chociaż i do maryniasza mogę się doczepić za to łamanie zasad fair play w BC XVIII (ale nie muszę).
Seba i Krzywoustego jak najbardziej bordel jak cholera w mko35 ja sam robię za poprawka 4 sojuszników turę a jednym z nich jest seba.
Proponuje też Mistsuzu wpisać na CL kompletne olanie danii w mko35.
Co do cb Katana ja mam 1h dziennie na kompa dostęp,do 16-17 siedzę w budzie z powodu zajęć unijnych aby się dokształcić przed technikum informatycznym,mam już na start testy i kartkówki + prawie kompletny brak wolnego czasu a KO jakoś robię.
Dla chcącego nic trudnego.
Cytat:
Zamieszczone przez adriankowaty
hahahahaha tak to jest jak sie pierwszy raz gra w ko i przeciwko czlowiekowi caly swiat sie odwrocil. Chlopie!! nie majac ze mna zadnego paktu moge cie walnac w dowolnej chwili i nie musze wypowiedac wojny!! twoim zasranym obowiazkiem bylo sie zabezpieczyc a skoro tego nie zrobiles to twoj problem. I przestan sie zalic ze ktos cie zaatakowal a wczesniej nie wypowiedzial wojny bo zaczynasz byc smieszny.
1. To tylko luźne nawiązanie.
2. Nie gram I raz. A o PoN się starałem.
3. To nie temat do tego.
Zrozumiałe?
To skoro jesteś nieudolnym dyplomatą i skoro nie dostałeś ode mnie tego paktu to powinieneś wiedzieć co cie czeka a nie być naiwnym jak niemowlę. A skoro nie grasz pierwszy raz to chyba powinieneś byc bardziej ogarnięty w te klocki z zasadami a nie jak dziecko we mgle i rzucając się jeszcze do MG o kare ze ktoś cie bezpodstawnie zaatakował a wcześniej na forum wojny ie wypowiedział... "Bosze" widzisz a nie grzmisz... pewnie miał ubaw przez cały wieczór.
Wszyscy do swoich KO i tam sobie dyskutować, nie robić zbiegowiska, skandalu i nie wykolejać tematu. :)
Seba225, Krzywousty, kamilch2 oraz RemoPL trafiają na Czarną Listę, co skutkuje zakazem podejmowania nowych KO przez dwa miesiące, tj. do 10.11.2013.
Powodem jest bardzo nieodpowiedzialne zachowanie w postaci porzucenia swoich kampanii, nie troszcząc się nawet o znalezienie zastępców.
uffffffffff.
Witam powruciłem do żywych jak tam to wygląda z tego co widziałem nie jestem na liście moge swobodnie grac czy musze troche poczekać???