Furiusz
Koneser złocistego napoju(nie moczu), chciał wkręcić administrację o nową rangę. Myślę że jak dłużej będzie taki jak teraz to napewno się jakiejś dorobi ;P
Wersja do druku
Furiusz
Koneser złocistego napoju(nie moczu), chciał wkręcić administrację o nową rangę. Myślę że jak dłużej będzie taki jak teraz to napewno się jakiejś dorobi ;P
Pampa- jedna z legend forum, dość sympatyczny koleżka
Fan metalu, patrząc na wiek, a następnie na wiedzę, widać, że ostro go katuje ;p Podobno był na poprzednim forum, choć niezbyt go stamtąd pamiętam. Jak już ktoś wspomniał, na każdym zdjęciu jest pijany, co wzbudza zainteresowanie :mrgreen:
Dragonit - Smokofan rzecz jasna. Bardzo miły i wesoły user. Mam nadzieję, że taki pozostanie jeszcze długo.
Granda, kolega chyba z Wawki ;) ten podpis, coś mi się z niemcami kojarzy...może o krzyżaków chodzi ? fan gitar od Gibsona chyba.
Aquila- postanowił posluchać Slayercia i Sepci i mu się podobają. Oby tak dalej. 8-)
Wiktor_Lechki lubi konfederatów, ostro muzykę i zmieniać avki :D .
Robicie tutaj burdel jak na naszej klasie. Albo sie wysilcie albo nie piszcie wcale, bo sztucznie piszecie byle co, żeby ludzie was opisywali. :x
ps. Quer - ma ptaka na avie
Taa ciekawe co można odkrywczego napisać jak już 16 osób prędzej osobę opisało :roll: .
ps. Vasyshq- ma 7 liter w nicku
Praca zbiorcza
Aquila aka mRe, swój, prawdziwy Prusak - kategoria A z najwspanialszego województwa w Polsce. Wielbiciel Lacha Poznań bo jak co to jedyny dobry klub w Ekstraklasie, uwielbia przebywać na siłowni, dlatego jest krzepki i gibki, co więcej zna mnóstwo słów niż inne siłko - maniaki :) w razie czego pożyczyłby Hetmanowi 100 zł nie chcą zwrotu xD
Wiktor_Lechki bardzo dobrze znany mi użyszkodnik, fan boy ciężkiej muzy, posiada długie włosy, które dodają +20 do uroku osobistego i odblokowują nowe dialogi z mężczyznami xD (tymi podpitymi :lol: ). Osobiści nic do nie go nie mam, ale jak mnie rzuci laska i nie będę miał z kim iść na sylwestra to się do niego zgłoszę w końcu kumpel do rany przyłóż - czacha dymi poważnie!
Quer - człowiek działający Vasyshq'owi na nerwy, prawdopodobnie pochodzi ze Sparty ze względu na jego krótkie opisy innych użytkowników. Gość lubiący bardzo grę Wieśmin, chyba ze względu na te sprośne karty :lol:
Vasyshq człowiek działający na nerwy Querowi, dawny mod zachłostany przez dzicz forumową kiedy opuścił szeregi. Zbieracz złomu, który lubi czaskać siobie foćki kiedy ma go na sobie i dawać je do "nasze buźki i mordeczki" (na pewno ma konto na fotce.pl :lol: ) Cynceoceopol to zapewne nie miejscowość w której mieszka a ulubione gatunki filmów na CzerwonejTubce :lol: inne zinteresowania to historia, skład i wpływ brygady RR na działalność przestępczą w XX wieku xD ->Cytat:
"Zainteresowania: RR (XIII)
Hetman spokojny użytkownik pisze z sensem dawniej pogrywał w kozaków ze starego forum pamiętam jak przed premierą często pisywał w dziale o jednostkach do ETW. Ogólnie nie można go nie lubić.
Matatjahu- młody użytkownik, ktoś mu chyba podpierdolił klawisz ",", bo niezwykle rzadko go używa, a i to pewnie z tej klawiatury panelowej.
Było wiele historii ze zmianą jego nicku. Nie można mu odmówić sympatyczności :D
Wiktor_Lechki - fan metalu i konfederacji czyli tego co ja. Ma bujną fryzurę co spodobało się Mopisłavovi i Vasowi który uważa że jest boski. Sympatyczny user z poczuciem humoru.
Vallhard
User o wielu twarzach.
Sympatyczny i zabawny człowiek.
Wielbiciel metalu.
Spoko gośc :D przyjemnie czyta się jego posty :)
PS: Bardziej mi pasował Twój stary nick :P
Haller - aktywny gracz ko, dużo dyskutuje w tawernie, jest GFS-em* :lol: :lol: , ale czytając jego posty odnosze pozytywne wrażenie codo niego :)
* GFS - Gwiazda Forumowego Spamerstwa
Brave - Nie będę odkrywczy jeżeli powiem, że jest wielbicielem brunetek ( za co wielki + ) ;) Bardzo dobry redaktor i grafik. Pisze ciekawie i sensownie. Szczerze mówiąc nie wiem którą część Total War-a preferuje najbardziej.
Witia - bardzo dobry gracz Rome: Total War, o czym świadczą Igrzyska, angażuje sie w scene multiplayerową (za co duży +), sympatyczny chłop, ogólnie lubię go :)
Brave - jak podkreślił Witia lubi brunetki za to duży + po za tym fan reage (chyba dobrze napisałem) no i robi dobrze skórki do gg zwłasza ta z NTW zasługuje na uwagę. Pisze jasno i zrozumiale po za tym miły użytkownik.
PS. Ma ciekawą lokalizację.
Vallhard: Lubi mocną muzę i gdzieś na forum przyznał, że słoń nie depcze mu ucha. Bardzo fajny i miły user.
Grandal - chyba nie było go na poprzednim forum, ew. miał wtedy inny nick. Katolik, często udziela się w agorze. Fan muzyki gitarowej :P Sądząc z opisu i avatara, preferuje średniowiecze i klimaty 14 - 15 wieczne ;p
Dragonit - kolega, który wraz ze swoimi smokami, przez cały rok świętuje Boże Narodzenie :D
Marlena - studentka filozofii na UWM. Nasz rodzynek forumowy będąca jedyną solidnie udzielającą się użytkowniczką na forum. Życzmy sobie jeszcze więcej takich pięknych i zacnych "użytkownic" na naszym forum! :)
Bronti - ktoś kto ma jakiegoś krzyżaka na avatarze
Jesteś ociężały umysłowo czy tylko nie umiesz czytać?
marcinus - ktoś kto ma coś na avatarze,
zadowolony? nie spamować ; / proponowałbym opisywać Brontiego w następnym poście.
to j was 2
Bronti ma krzyżaka w avatarze, na forum bytuje od kiedy tylko pamiętam, wywiera na mnie bardzo pozytywne wrażenie co do dalszego istnienia forum.
Vasyshq
Zapewne kiedyś obejmie posadę po Chucku Norrisie i będzie Vash Norris Strażnik tego forum, ogólnie całkiem w porządku użytkownik.
Nie, wolę Ciebie, Krzysztofie 8-)
Krzysiu vel Vasyshq to bardzo pogodny chłopiec. Skory do zabaw z mieczami (i pochwami?) oraz do letnich harców po polance. Jak sarenka :)
Jest miły, sympatyczny, nigdy nikomu nie odmówił pomocy.
Szkoda tylko, że słucha gównianej muzyki :D
Pampalinex- sympatyczny użytkownik, zawsze pisze na temat. oprócz tego jest wytrwalym graczem KO : P
Wiktor człowiek dla którego Pantera jest najważniejsza i próbuje ten kit wciskać innym. Nie pamięta, że mamy jeszcze psy chomiki i króliki :D
Młody dzieciak który być może wie co mówi, a może wszystko co tutaj pisze jest wyrwane z ust jego ojca bo sam zdania chłopak nie ma;p
Radziłbym mu aby zaczął wyznawać regułe Vaszyska - zwal sobie :D
Na koniec - kopiując wypowiedzi większości: pozytywny user, przeklinający, sympatyczny. Nic do niego nie mam. Na szczęscie, dzięki temu męczy mnie tylko na gg a nie osobiście.
:lol:
Mopisłav człowiek z mopem na głowie zwany w niektórych kręgach mopmenem. Stara się ukryć to pod hełmem dlatego jest aktywnym rekonstruktorem minionych dziejów.
Miłośnik płomienistego koloru włosów u płci przeciwnej. Ma bardzo zacną pannę :)
Młody jak ja ci dam "jakiegoś" to.... ;) Toć to sam Mistrz Ulryk poległy na polach Grunwaldzkich!Cytat:
Bronti - ktoś kto ma jakiegoś krzyżaka na avatarze
Oto jest ten, który jeszcze dziś rano mniemał się być wyższym nad wszystkie mocarze świata!
Bronti! - człowiek, który nigdy nie pogodził się z II pokojem toruńskim. Wyrzucony z lekcji historii, kiedy stwierdził, że pod Grunwaldem wygrali Krzyżacy. Na pewno fan historii i średniowiecznych klimatów.
Posiada zamiłowanie do ilustracji historycznej - wielki animator Galerii Wojowników, za co mu chwała i cześć! Zabierał głos także w temacie miss świata, co świadczy o zamiłowaniu do płci przeciwnej. Pamiętam go oczywiście z forum sprzed "Wielkiej Apokalipsy".. W tym miejscu pozdrawiam Brontiego - oby więcej takich Userów!
Tomsn - Pamiętam go ze starego forum. Jedna z ciekawszych postaci, wnosząca na nie swoisty klimat ;) Jest jednym ze starszych userów, miłośnik indian i dawnych kultów. Lubi wypowiadać się w agorze, szczególnie w tematach bardziej rozkminkowych, nie przypominam sobie, by pisał zbyt wiele o polityce. Ma bródkę niczym wilk morski :p Z ciekawostek dodam, że chyba jeszcze nigdy nie użył emotikonki, co też jest na pewien sposób jego wyróżnikiem, bo trzeba opierać się tylko i wyłącznie na treści postu, by odczytać przekazywane emocje 8-)
Aktywny user. Podejrzewam że korzeniami sięga starego forum, ale moja pamięć może zawodzić. Wszędobylski, o szerokich zainteresowaniach, jeden z tych nicków które często się przewijają w różnych tematach i wydają się takie po prostu znajome.
Czik- dużo wypowiada się w tematach o RTW i MTW II. Pisze bez błędów ortograficznych, pisze przemyślane posty. Aż miło się takie czyta : P
Wydaje się być sympatyczny.
Wiktor
ch*j :lol:
Kretu
Nie znam tego uzytkownika.
Z tego co pamiętam to temat był o tym co myślisz o danej osobie, opinie. A tutaj zrobiło się "ma na avie fajny obrazek", "nie znam go". Ludzie, juz lepiej napiszcie taki wiesniacki tekst a'la nasza klasa "jest spoko" niż macie spamować. Marat od razu mówię, że nie jest to wymierzone konretnie w twoją osobę ponieważ zawsze cenilem cie za zaslugi dla partii i narodu radzieckiego ;)
Ja tutaj nie piszę nic oprócz postów w tym stylu, bo nie wiem jak kogoś mam np opisać. Nudno jest, nie ma kogo tak naprawdę. Przynajmniej coś te moje posty wnoszą do tego topicu.
Widzisz, bo to był taki ironiczny post z mojej strony ;) Ale żeby nie było offtopu
Vas
Uzytkownik serwisu totalwar.org.pl 8-)
Vasyshq ma rację. Ten topic powoli zaczyna wyglądać jak topici w ,,Wolnym słowie", na pewnym forum 8-) Mopisłav niech się cieszy, że zastosował cenzurę(choć i tak miałem ochotę wlepić ostrzeżenie). Po prostu jak nie macie nic konkretnego do napisania o danej osobie to nie piszcie.
Ja ze swej strony opiszę użytkownika:
Vasyshq
Zdaje się, że ,,robił" niegdyś jako moderator, i chyba nawet nieźle mu to wychodziło. Uważam, że lubi udzielać się w grupach rekonstrukcyjnych (czego dowodzi jego aktywność w temacie reneactingu) i wstawiać ,,fotkowe" zdjęcia(choć te już nie koniecznie w zbroi) ;)
Maharbal - mój dobry, stary znajomy jeszcze z czasów pre-apokalipsy forum. Czadziliśmy z naszymi aar-ami jeszczw wtedy, gdy totalwar był młody. Przez baaardzo długi czas w avku posiadał gen. Jacksona. W sumie to interesuje się wojną secesyjną i naprawdę sporo na ten temat wie (zą chciałoby się na nowo podyskutować hehe). Prawdopodobnie mieszka w jedynej miejscowości, w której dane mi było zabłądzić w drodze ze Śląska nad morze (zaczyna się na O- a kończy na -ów).
W sumie to bardzo pomocny user, a i moderator - zacny. Jeden z tych, którym zielony nick rzeczywiście się należy. Coś mi się widzi, że to taki gość, co to zawsze ma uporządkowane biurko, ale pewności nie mam. Przy tej okazji pozrdawiam Maharbala i życzę, żeby nie stracił nerwów po raz kolejny porządkując posty albo użerając się z ostatnim sekretarzem KPZR. Howgh
Tomsn
Poważny użytkownik, z którym zawsze można podyskutować na poziomie. Posiada szeroki zakres wiedzy z dziedziny antropologii. Aktywny w konkursie historycznym. Dzieli nas pogląd na temat religii, a przede wszystkim Krk, ale wysoko sobie cenię możliwość dyskusji z userem o nicku Tomsn.
Baal Melkart
Pan Melkart, sympatyczny człowiek, z dużą wiedza o starożytności, jakoś dziwnym trafem rzadko się zgadzamy ale mimo wszystko lubię i cenie człowieka za wiedzę i coś co niewielu potrafi ( a i mi czasem/często nie wychodzi) czyli autorefleksję. Kiedyś miałem podejrzenia, ze jest mazdaidą (czy jak to się tam odmienia) , rzadko odwiedza forum ale na jego riposty w dyskusjach historycznych (i nie tylko) warto czekać.