-
Kunie obowiązkowe :D Wracając do filmu, ogólnie strasznie modne jest robienie z Rzymian tłumoków co nie wiedzą do czego służy miecz, a z barbarzyńców wielkich wojowników. Nie wiem co w tym fajnego. Sam specjalnie za synami wilczycy nie przepadam ale to że mieli znakomitą armię doceniam i w filmach powinni to ujmować :)
-
Cóż,no niestety,ale tak można o wielu filmach powiedzieć i wielu innych armiach(patriota,braveheart). Nie wiem kiedy dane nam będzie ujrzeć jakąś nową kasową historyczną produkcję z realistycznymi scenami batalistycznymi i czy w ogóle :P
-
Gettysburg :D Tam naprawdę ładnie wszystko wyglądało, nie było efekciarstwa, statyści jako żołnierze zachowywali się realistycznie, jedyne problemy były z trzymaniem szyku często i strzelaniem na odwal się zamiast salwami. No i dobrzy aktorzy (rola Lewisa Armisteada czy Picketta to mistrzostwo).
-
W serialu Rzym jest jedna krótka scenka walki z barbarzyńcami, bardzo bliska prawdy. :) Szeregi zmieniające się na gwizdek.
-
Lwie, wszyscy sie chwalą swoimi grami steam to i Ty pochwal się jaką masz kolekcje na steamie xD
-
Nie bo zazdrość was zeżre xD
-
59.99 gier. Moja kolekcja 140 gier na koncie Steam to przy tym lipa ;D
-
Jakie Wy macie czyste pulpity... mój pulpit to skupisko folderów, plików, projektów o nazwach od dfsfsdf po nowy folder(9) :D
Swoją drogą, czy piractwem jest zainstalowanie gry pobranej z internetu, jeżeli posiadasz oryginalną z tego typu gazetek? Ja w tym problemu nie widzę.
-
-
Ale i tak dostaniesz tutaj bana. Profilaktycznie.
-
Oczywiście, lepiej zapobiegać, niż leczyć.
-
-
1 załącznik(ów)
Załącznik 2103
To i ja się pochwalę swoją tapetą.
-
-
Zmiana, też w klimacie Mass Effecta, strasznie mi się ten art spodobał :)
https://images82.fotosik.pl/670/4990dac0321acdb8.jpg
-
1 załącznik(ów)
W końcu do porządku na pulpicie się zmotywowałem:D
Załącznik 2716
-
1 załącznik(ów)
U mnie nowość. Okładka 13 tomu LN Overlorda.
Załącznik 2792