heheh...faktycznie xD czyli teraz zależnie jaki zakres czasowy to obejmuje xD
Wersja do druku
heheh...faktycznie xD czyli teraz zależnie jaki zakres czasowy to obejmuje xD
Wielki Mistrz Malborka nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
Takie coś mi się pokazuje gdy chce wejść na swój profil. Ale znalazłem okrężną drogę - przez skrzynkę odbiorczą na którą na szczęście mogłem wejść. To dlatego, że nie dawno wróciłem do szachistów czy każdy tak ma?
Edit: Nie mogę również dołączyć do żadnej grupy.
Co najmniej już dwa razy napisałem o problemie do technicznych. Głucha cisza, a tu jak się pisze-wysyłają do technicznych... Czy można by zrobić jakiś termin przeglądania swoich pw przez technicznych np co miesiąc? Mam nadzieje że to nie za wysokie wymagania?
Twoje czary podziałały Ensisie ale jak próbowałem ci odpowiedzieć na PW to okazało się, że:
Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji
- You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.
Wszedłem więc na skrzynkę i była tam opcja żeby wyczyścić folder, kliknąłem, powiedziałem, że tak, na pewno chcę i.... nic. Możesz poczarować jeszcze trochę? Jakimś cudem mam 326 PW na 300 możliwych
Proszę bardzo. :)
Podziałało?
Stworzyłem nowy temat specjalnie pod problemy techniczne: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...087#post303087
Jest możliwość usunięcia reklam z postów? Są one dość irytujące, bo jeśli ktoś ma jeszcze dołączony profil Steam to post robi się wąski i niewygodnie się go czyta. Poza tym uniemożliwiają one szybką edycję postów i oglądanie filmików, bo zasłaniają pole tekstowe/film.
Dokonałem 3 drobnych zmian na forum:
- poprawiłem logo(cieniowanie i położenie)
- dodałem opcje spoilery w postach
- dodałem favicon
http://i1064.photobucket.com/albums/...6.jpg~original
Też mnie to właśnie dziwiło, że nie było spoilerów ale wpisywałem ręcznie i działały.
proponuje by edycja podbijala temat gdyz nie raz wracam do tematu a ktos ze edytuje go a sa ciekawe informajce / i nie raz 1 post sie zmieni.
Wystarczy jak osoba edytująca 1 post informowała o tym poprzez napisane nowego postu.
Proponuję napisać temat gdzieś w tym dziale z tym kto jaką pełni funkcję by było wiadomo do kogo się skierować w razie problemów.
Czy jest szansa na utworzenie nowej grupy dla Mistrzów Gry (nie będących funkcyjnymi) w sesjach RPG i nadanie tej grupie tam uprawnień moderatorskich na czas prowadzenia sesji?
Przydałoby się takie rozwiązanie. Sesje ostro ruszyły, aktywność bardzo duża a chęci coraz większe więc przydałoby się dla ułatwienia Mistrzom Gry życia.
Proszę o kontakt na PW.
Zablokowałbym możliwość podziękowań w Agorze.... niby nie zwracam na to uwagę kto ile tego ma, ale jak pod postami widzę podziękowania tego samego usera czy kilku to rzygać się już tym chce.
Tu się z tobą nie zgodzę - udzielenie podziękowania pozwala oszczędzić czas na pisanie to raz, a dwa kuriozalnie wygląda powtarzanie tej samej opinii lub teksty w stylu "Właśnie!" lub "Oczywiście!".
I tak tego nikt nie pisał nawet jak nie było podziękowań. A jak ktoś tak zrobił to wiadomo - moderacja czuwaCytat:
Tu się z tobą nie zgodzę - udzielenie podziękowania pozwala oszczędzić czas na pisanie to raz, a dwa kuriozalnie wygląda powtarzanie tej samej opinii lub teksty w stylu "Właśnie!" lub "Oczywiście!".
Możliwe, niemniej pozwala to pokazać autorowi, że ma zwolenników w dyskusji.
To dajcie naganę, czy coś w tym stylu, co będzie minusowało i macie po problemie
Ja się zgodzę z Barsą i Adriankowatym, czasami są przegięcia z tymi podziękowaniami, ale też niekiedy pozwalają unikać pisać postu, w którym zgadza się ktoś z przedmówcą. Należy pamiętać by zachować umiar i klikać wtedy, kiedy naprawdę jest coś istotnego i ważnego napisane.
Zrobi sie nowa range typu:"Najwieksza wazelina" lub "Forumowy klakier roku" i po krzyku.
https://www.youtube.com/watch?v=TTOamnCUP0w
Tak właściwie to nie ma limitu na podziękowania? Można by ograniczyć do 4 czy 5 podziękowań od jednego użytkownika dziennie oraz limit jednego podziękowania dla jednej osoby od tego samego użytkownika również raz na 24h. Czyli powiedzmy, że ktoś miałby 5 podziękowań dziennie do rozdania, ale jednej osobie w tym dniu może dać je tylko raz.
No chyba, że już jest takie coś. Nigdy nie miałem okazję do tego dobić, więc nie wiem.
Ja też bym w sumie zbliżył się do modelu piw jaki jest na Tawernie. Dodatkowo jeszcze wymagana liczba postów aby piwka dawać i żeby były na +/-Cytat:
Tak właściwie to nie ma limitu na podziękowania? Można by ograniczyć do 4 czy 5 podziękowań od jednego użytkownika dziennie oraz limit jednego podziękowania dla jednej osoby od tego samego użytkownika również raz na 24h. Czyli powiedzmy, że ktoś miałby 5 podziękowań dziennie do rozdania, ale jednej osobie w tym dniu może dać je tylko raz.
No chyba, że już jest takie coś. Nigdy nie miałem okazję do tego dobić, więc nie wiem.
Osobiście nie widzę żadnego sensu w tym działaniu. Dla mnie te ,,podziękowania" funkcjonują jak polubienia na FB.
Pytanie czy jest możliwość przepięcia sygnatury Steam z prawej strony z postu na lewą w kolumnę z profilem np. pod nick?
Wracając do tych podziękowań to ja bym wprowadził coś jak na elektroda.pl (o ile to możliwe technicznie), każdy miałby ileś tam pkt z których część mógłby przyznać innemu userowi i sam mógłby je "zdobywać" jakby ktoś mu przyznał pkt.... to chyba ukróciłoby pewne praktyki.
Nie ma do czego wracać. Poza Tobą i może jeszcze 2-3 Użytkownikom nikomu obecny stan nie przeszkadza.
Mnie najbardziej rozwala na łopatki to, że adriankowaty będąc tak naprawdę przyczyną rozważań nad sensem tych podziękowań wali je na lewo i prawo w tym temacie :D
Używam je do tego celu, jaki zaznaczyłem w poprzednich wypowiedziach. Znaczy to dla mnie tyle, co "racja", "zgoda" lub "potwierdzam" ;).
O ile wcześniej byłem przeciwny blokowaniu podziękowań, to teraz jestem za. Widząc zachowania w Agorze doprowadza mnie do irytacji.
Dzień więcejCytat:
Dzień mniej w karcerze. Potrzeba czegoś więcej do szczęścia?
Co myślicie o wrzuceniu skryptu z ts3 orgowego w którymś miejscu na forum?
Nie ma żadnego orgowego TSa.
srv2.multigaming.pl:11597 ?
Żadnego oficjalnego TSa forumowego nie ma. :) Jest tylko fanowski, ten który podałeś. Chyba że coś się zmieniło od ostatnich rozmów.