-
Mam problem zacząłem kampanie z wybraną opcją żeby nie śledziło ruchu komputera i wszystko było ok pograłem jakąś godzine nagle zaczęło śledzić ruchy komputera wie ktoś o co chodzi ? dodam że w pliku konfiguracyjnym moda obok AI factions mam wpis SKIP wiec powinno być wszystko ok
-
A nie odpalałeś w międzyczasie innego moda lub czystego medka? Czasem jest tak, że jakiś mod odpalony potrafi zmienić ustawienia też dla innych. Spróbuj w trakcie rozgrywki dać esc i w menu znów zmienić na opcję "Nie pokazuj ruchów AI"
-
Mam pewien problem, mianowicie plik 7zip ten z setupem just uszkodzony, próbowałem pobierać go od nowa, kilka razy i nic, czy ktoś może miał taki błąd lub wie jak go naprawić? Albo udostępnić te pliki?
-
Plik raczej nie jest uszkodzony wypakuj go 7zipem.
-
Gdyby to podziałało to bym tutaj nie pisał. Zarówno w WinRaR jak i w 7zip pokazuje mi się błąd, i informacja, że nie można otworzyć pliku jako archiwum(7zip), lub że archiwum jest uszkodzone (winrar).
-
Pliki są 3, jeden "kolorowy" dwa "białe" nic nie wypakowujesz tylko klikasz ten kolorowy dwa razy i magia dzieje się sama xD
-
Witam wszystkich - założyłem konto na tym forum, ponieważ nurtuje mnie pewna kwestia i może tutaj uzyskam pomoc.
Otóż gram sobie Turcja na normalnym poziomie, bo lubie klimat państ muzułmanskich i dzihad bez uzerania z papieżem.
Niestety ten klimat prysł, bo moi imamowie nie mogą zwołać dzihadu, gdyż ''nie mają doswiadczenia'' - i to nawet z pełnym kompletem wiary
Nawet jak podbilem cały Bliski Wschód i mam kalifa w Bagdadzie - również nic.
Ktoś wie w czym problem?
Tura 450
-
Albo masz za małe wpływy u tajemniczego zwoływacza dżihadów, co można sprawdzić w oknie w którym owe zwołujesz, po najechaniu na słupek wyświetli Ci co i jak, albo dżihad już trwa i drugiego nie zwołasz lub od ostatniego minęło za mało czasu i trzeba na kolejny poczekać.
-
Sprawdź w pliku descr_campaign_db.xml (jest w katalogu data w modzie) w sekcji <crusades> czy required_jihad_piety jest mniej niż 10 i ile wynosi jihad_called_start_turn.
-
Ma ktoś może plik torrent? Bo co ściągam pliki z tego mediafire to nic nie działa, najpierw KGCM, teraz to. Nigdy nie miałem problemów z BC a teraz nawet wypakować mi nie chce, mimo że wszystko jest pobrane jak należy. Torrent jedynym ratunkiem.