-
jasna sprawa z tą aktualizacją modów...
co do wcześniejszej dyskusji na temat zbyt dużej ilości zniszczonych prowincji na mapie. Otóż wczoraj zainstalowałem sobie moda Reduced Colonisation Costs Mod ze strony http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?680481-Magnar-Mechanics-Attila-Mods-%2821-mods-released%29 i... AI zaczęło zasiedlać te zniszczone prowincje! Co tura gdzieś widzę, że zostają odbudowane jakieś prowincje... hmm... teraz nie wiem, czy to zasługa moda, czy patcha...
-
SI tak czy siak zasiedlało zniszczone tereny. W kampanii online grając Wandalami zamieszkałem sobie na południu dzisiejszych Niemiec przy Alpach, a północ Italii i Iliria były zrujnowane. Już chciałem zdobyć dla siebie dostęp do morza, a tu nagle wszystko zasiedlone przez Ostrogotów :(
-
no jakoś u mnie troszkę inaczej to wyglądało, bo sporo było zniszczonych regionów i nie zasiedlanych (jakieś pojedyńcze przypadki), teraz zaś zdarza się to częściej...
-
Jak zbudować w nacjach barbarzyńskich wojskowe ulepszenia? Jest w technologiach,ale nie ma możliwości wybudowania.
-
nie bardzo wiem o co chodzi... jeśli o upgrade jednostek, to na ich ikonie powinien być taki znaczek /\ (żółty)... i jak się kliknie na jednostkę z takim znaczkiem rozwija się pasek i tam m.in. jest opcja upgrade'u jednostki...
-
A żeby ten znacznik mieć to trzeba postawić kowala :)
-
Żle się wyraziłem,chodziło mi o "obóz najeźdźców",nie wiem jak go wybudować,bo go nie mam w propozycjach prowincji. Nie mogłem się doszukać w instrukcjach i forach jakie trzeba spełnić wymagania. Wdzięczny będę.
-
A nie ma przy nich kółka - znaczy się tylko jako horda?
-
Problem w tym,że te nacje które posiadają jakąś prowincje nie mają ikonki hordy,a tylko w hordzie można budować owy budynek. Czy to błąd w grze?
-
Jesteś pewny, że posiadają? W trybie hordy możesz założyć obóz i budować pewne budynki. Z wyglądu obóz może przypominać miasto, ale jego nazwa będzie taka jak nazwa armii, która go założyła.