Re: NAPOLEON TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Dokładnie, popieram - mogliby dorysować trochę prowincji - przede wszystkim Rosję przynajmniej do Uralu i Kaukazu. Ale też Azję Mniejszą, Cypr, choć kilka miast w Afryce Północnej, Islandię, Wyspy Kanaryjskie i trochę większy Atlantyk - te punkty handlowe z Ameryką są za blisko. Zresztą Skandynawię również mogliby rozszerzyć trochę na północ ;) .
Mapa jest dla mnie za mała ograniczenie tylko do Europy było błędem. Zawsze to jest mniej do zdobycia no i mniej nacji...
Przecież to NAPOLEON: Total War a Napoleon walczył tylko w Europie z wyjątkiem Egiptu ale i tam jest kampania, w empire masz więcej
no tak cała gra się toczy wokół Napoleona ale przeceiż inne kraje (głównie Kolacjia) toczyły walki na innych frontach i mogliby chociaż dać całą tą szwecje/rosje i ew. Turcje/Egipt. Komu by to zaszkodziło?
Szwecja w czasie wojen Napoleońskich nie odgrywała jakiejś wielkiej roli a Napoleon doszedł tylko do Moskwy a i tak się zaraz wycofał
Cytat:
Zamieszczone przez Wielki Mistrz Malborka
Szwecja w czasie wojen Napoleońskich nie odgrywała jakiejś wielkiej roli a Napoleon doszedł tylko do Moskwy a i tak się zaraz wycofał
No nie tak zaraz, miesiac w Moskwie czekal na propozycje pokojowe ze strony cara.
kupno napoleona i empire total war
Witam. chciałbym sobie kupić klucz steam do tych dwóch gier. Problem jest w tym że nie wiem jak to wszystko działa. Czy jeśli kupie je i założę konto na steam, będę mógł ściągnąć sobie poprzez steam te gry ? Na tej zasadzie to działa ?
Re: kupno napoleona i empire total war
Jak kupujesz od kogoś np na allegro to często już są związane z jakimś kontem. Ale jak kupisz sam cd-key(który nie był używany!) to będziesz mógł założyć sobie nowe konto. Trzeba uważać na to żeby nie kupić już używanego cd-keya, dużo jest oszustów. Gry można zainstalować tylko na jednym koncie, jeśli zapomnisz loginu albo hasła to nie będziesz mógł zainstalować gier na nowym koncie. Tak będziesz mógł pobrać gry. Ja jednak wole kupować w pudełku gry :P
Re: kupno napoleona i empire total war
dziękuję za odpowiedź
EDIT: Mam jeszcze pytanie. Co to jest "steam gift" ?
Komu w Napoleonie Total War brakuje Dlc ,,Heroes of Napoleonic Wars " z edycji kolekcjonerskiej i jednostek z pre-orderu tej gry ( Royal Scots Greys , Towarczys , Grand Battery , HMS Elephant ) niech czym prędzej weźmie udział w tej ankiecie ! :D http://forums.totalwar.com/showthread.p ... DLC/page14