'Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Zdążyłem zrezygnować zanim dostałem hasła.
Wersja do druku
'Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Zdążyłem zrezygnować zanim dostałem hasła.
Jeszcze po Arrimie została Hiszpania w wko32 wiec do tej listy Profesora można dopisać. Z tego co widziałem sytuacja dobra sojusz z maurem i Francuzem(senior). Nie jest źle. Hasło mam ja i MG(Amrod).
Mogę wziąć, poproszę o hasło na PW.Cytat:
Zamieszczone przez adi087
... sorry
Zabawne.
Brawo mistrzu :D
Mafię Pizzylii (Sycylia) w MKO 22 przejął niniejszym don padre ACN - nowy ojciec chrzestny, aka capo di tutti capi: :!:
viewtopic.php?f=415&t=10928&p=280537#p280537
Pozostaje jeszcze Dania w WKO 32 - mam już jednego chętnego do przejęcia. Ktoś jeszcze jest zainteresowany :?:
Ja oddaje Krucjate X bo się troche cykam i nie chce trafić do więzienia przez tą Ko. :|
A co, piracka wersja gry? Czy po prostu oddajesz, bo mg cię przeklikał i chciałeś mieć oryginalną gadkę?
Ja chciałem zauważyć, że MG przeklikał, ale napisał że jak zdążycie dać sejwa zanim Bizancjum zrobi turę, to żeby robiło z tego sejwa...
A zamiast się pospieszyć i dać swojego sejwa, to rezygnujesz z KO... Ciekawe rozwiązanie.
====================================
Co do WKO 32 - zdecydowałem, że jednak jeszcze przez kilka tur będę grał tą Danią. Ale jeśli są chętni do przejęcia jej później, to dajcie znać.
Za to Litwa jest wolna w trybie natychmiastowym w tej samej WKO 32 - po hasło i informacje do Zachara piszcie.