No to smutne,ze po dwoch kierunkach wypisujesz, to co wypisujesz:( Jak wspomnialem wyzej w cytacie;)Cytat:
Zamieszczone przez Promulgacja
Wersja do druku
No to smutne,ze po dwoch kierunkach wypisujesz, to co wypisujesz:( Jak wspomnialem wyzej w cytacie;)Cytat:
Zamieszczone przez Promulgacja
Dziękuję za wszystkie opinie
Przekonaliście mnie że gra jest do dupy i nie warto inwestować w nowe części do kompa tylko po to żeby móc w nią zagrać a nawet lepiej w ogle w nią nie grać
Z waszych opini wynika że to co najważniejsze wciąz jest do niczego a nawet zaszły zmiany na gorsze:
1. wzrosło tempo gry-to oznacza że ze stategii zrobili grę dla klikaczy
2. tura przewija się za długo na dobrych konfiguracjach sprzętowych (u niektórych dobrze) -te 2 min. są nie do przyjęcia, w Medku 2 wszystko przewijało się max w 0,5 min, tyle jeszcze można przetrawić, wiem bo grałem także w Empire, gdzie każda następna tura przewijała się coraz dłużej-koszmar, słowem-brak właściwej optymalizacji pod sprzęt
3. AI bitewne bezmyślne jak zawsze
4. przewijanie klatek w mapie kampanii poniżej jakiejkolwiek krytyki
5. masa bugów i zrypanych tekstór
6. brak zachęcających nowinek typu wozy taborowe, ustawienie porządku kolumny marszowej, ustawienia szyku wojska bez konieczności wejścia na mapę bitewną i zapamiętania go dla dlanej armii, brak błota, itd itd
7. obrona na murach wciąz beznadziejnie słaba w porównaniu z realem
8. niedopracowane statystyki, morale itd
9. wyczarowanie znikąd floty
Nie wiem skąd biorą się niektóre wysokie oceny skoro gra jest tak słaba ?
Wysokie oceny biora sie glownie z recenzji na zamowienie i oplaconych. Typowy marketing. Portale na ktorych takie recki sa zyja z nich. Nawet jakies badziewne gry maja wysokie noty. Zreszta mozna poczytac te rekci i wyciagnac wniosek,ze to nie sa obiektywne recki a raczej reklama towaru. Staram sie czytac recki na portalach niekomercyjnych.
Roman, to jest tak :)
Oceny wysokie biorą się stąd, że gra jest dobra (po ostatnim patchu nr 2 daje radę nawet największym malkontentom).
AI wcale nie jest takie tragiczne (jedyna jak narazie wkurzająca rzecz to oblężenia , ale nie wszystkie).
Zrobisz jak chcesz ale nie grając w R2 tracisz wiele, wierz na słowo.
Tury lecą szybko a po ostatnim paczu b.szybko. O innych plusach szkoda pisać. Przeważają nad minusami.
PS.
Zgadzam się z Tobą, że brak błota jest do d..py, błoto jak wiadomo jest świetne. Chrum.
PS. A D I
adi , rany boskie odkryłeś spisek ! Dzwoń do Wyborczej! :o ŚWIĘTO LASU
Jakbyś się jeszcze nie zdążył zorientować to dodam, że każdy komu Rome 2 się podoba bierze w tym procederze udział/jest niespełna rozumu/lubi kupę/ i nie należy do elitarnych starych wyjadaczy / łyka jak pelikan/ daje się CA robić w kakao/ etc.
Ale nikomu nie mów, wiesz jak jest.
Jaki spisek? Normalna sprawa. Kolega sie pyta skad takie wysokie noty i brak informacji o bledach, to odpowiadam. Poczytasz o Romie na portalach niekomercyjnych, to juz tak rozowo nie jest;)
Hmm no a co powiesz o recenzji na gram.pl ;) hie hie hie
Dostali za mało!
w polu AI też nie jest wymagającym przeciwnikiem o ile dobrze zrozumiałem niektóre wypowiedziCytat:
AI wcale nie jest takie tragiczne (jedyna jak narazie wkurzająca rzecz to oblężenia , ale nie wszystkie).
2-minutowe bitwy dla szybko-klikaczy ?Cytat:
Zrobisz jak chcesz ale nie grając w R2 tracisz wiele,
nie zdążyłem z tego nawet wyrosnąć bo nigdy mnie to nie bawiło
ze zręcznościówek uznaję tylko takie które nie wymagają urzycia komputera i konsoli, krótko mówiąc:
1. jeśli chcę pograć w piłkę to idę na boisko
2. jeśli chcę poćwiczyć szermierkę to spotykam się z kumplem i ćwiczymy używając naszych treningowych mieczy podobnie z boksem i innymi ćwiczeniami zręcznościowymi, na nartach też jeżdżę w górach a nie po monitorze, ale co kto lubi, w każdym razie dziękuję za opinie, z masy spamerskich zachwytów udało mi się wyłowić istotę rzeczy
Nic nie powiem o recenzji na gram. pl bo jej nie znam. Jak poznam, to Ci odpowiem ;)
Jakie 2 minutowe bitwy , hehe. Zagraj a nie sluchaj bzduraczy ;).
O bitwach na multi nie wspominam (zwłaszcza tych 2vs2).
Po ostatnim patchu bitwy trwają jak należy, bez Radious Battle Moda.
Zresztą nie będę Cię namawiał, zrób jak chcesz.